Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Pytania dotyczące płatnych kont :

- jaki będzie limit linków ?

- czy posiadając X kont, będę musiał wykupić X abonamentów? Czy może będzie możliwość "połączenia" kont pod 1 abonament?

I ogólne pytanie ;) :

- czy planujecie w najbliższym czasie wprowadzić jeszcze jakieś limity?

Limity na kntach się nie zmienią domen 499, linków 200.

Jeden abonamet jedno konto, w koncie bedzie można tworzyc podkonta własnie w celu nie tworzenia innych kont

Bonusy za PR jak to zdecydowali uzerzy zostaną

Nie zamierzamy wprowadzac innych limitów ewentualie górny na ilośc PKT w granicy 3 mil ale o tym dyskutujemy obecnie

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przedpłaty można już robic ;) , a wersja bedzie uruchomiona jak przejdzie pozytywnie testy

Kiedy? Za miesiąc? Za dwa? Za rok?

Szkoda, że nie podaliście jakie będą ograniczena na konto podstawowe. Może trzeba było poinformować userów o ograniczeniach dzień przed wprowadzenie płatnej wersji?

(L)

mi sie wydaje ze nie powinno byc ograniczen duzych. Bo obecna wersja nie jest jakaś wypasiona więc myśle że taka jak jest moglaby zostać w wersji bezpłatnej. Płatna miejmy nadzieje będzie zawierała jakieś fajne bajery ;).

W platnej wersji co do linków, nadawania wag, przydaloby sie napewno wiecej ajaxa - obecna forma zmiany punktów, dodawania anchorów z odswiezaniem co wykonana czynnośc jest po 1 uciazliwa, po drugie obciazajaca serwer duzo bardziej niz ajax.

Np zmieniajac wage linka w ajaxie odswiezamy tylko jedno pole - a robiac jak obecnie dochodza zapytania do sqla o pozostałe wagi linków, ilości pobran itp. Wiec napewno Ajax w panelu sporo by poprawił.

A co jeśli mam przelane punkty między dwoma własnymi kontami? Nie prowadzę sprzedaży punktów i nie będę, bo są mi potrzebne, ale dla wygody i stabilności rozdzieliłem sobie je na dwa konta. Mam nadzieję, że nagle nie zostaną mi te przelane punkty wyzerowane...

Witam

Widzę od dłuższego czasu, że szykują się naprawdę spore zmiany w naliczniu punktów i że całemu temu zdarzeniu towarzyszy wielkie zamieszanie. Ponieważ nigdzie na stronie e-weblinka nie widzę interesujących mnie informacji pozwolę sobie zadać kilka pytań odnośnie funkcjonowania systemu. Oto one:

1. Gdzie znajdę pełną informację odnośnie zmian wdrożonych 1 października?

2. Jaka będzie zmiana w mocy takiej samej ilości punktów?

3. Czy i kiedy będą kolejne zmiany w naliczaniu punktów? A raczej: Do kiedy na pewno nie będzie już żadnych zmian?

4. Kiedy ktoś odpowiedzialny za system zadecyduje o powiadamianiu mailem userów o ważnych zmianach w systemie? (Jak chociażby o ostatnim kilkudniowym zwisie systemu)

5. Do kiedy będą znane wszystkie zmiany jakie wejdą w życie (bo widzę, że pogaduchom i różnym koncepcjom nie ma końca).

Przykro mi to mówić, ale e-weblink w tym momencie przypomina bardziej jakąś zabawkę niż system wymiany linków. Szkoda, że nie wiedziałem wcześniej z czym mam do czynienia, raczej poszukałbym czegoś innego.

Pozdrawiam userów

ad.1 https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=332.0

ad2. OK 50%

ad.3 Nie będzie w tym roku kolejnych żadnych zmian z czego się orięntuję w przyszłym też nie w naliczaniu PKT

ad4. Było nawet w tym wątku emeila nie rozsyłaliśmy zeby nie spamowac ;)

ad5. System jest i będzie w ciągłym rozwoju raczej wątpie zebym mógł podac ostateczny termin zmian i rozbudowy systemu

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności