Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

1. z tego co widzę to jest tam tylko wiadomość o zmianie w naliczaniu bonusów za PR. W takim razie mam rozumieć, że to jedyne zmiany? Z tego co czytam w tym wątku to jest inaczej.

3 i 5 ciężko te dwa punkty pogodzić. W jednym zapewniasz, że nie będzie zmian w najblizszej przyszłości a w drugim, że cały czas będziesz poprawiał system. Każda zmiana w systemie powoduje spory rozgardiasz wiec fajnie by było gdyby to co sie da zostało wprowadzone jednocześnie.

4. Ciężko się przekopywać przez 150 stron postów po informacje. Po to dajemy maila przy rejestracji żeby dostawać wiadomości o istotnych sprawach.

Pozdrawaim

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde czy ten system nadaje sie wogle do indexowania stron? Mam od tygodnia linki do lekko zaindexowanych i wogle nie zaindexowanych domen. Punktow ponad 300k i ani stary site sie nie zmienil a nowe domeny nawet strony glownej nie maja zaindexowanej..tragedia.

pozycjonuj.png

Też właśnie testuje indeksowanie.

Dałem 60 tyś pkt. na 3 niedawno dodane strony (ok 2 tyś podstron).

W ciągu 10 dni indeksacja, aktualny średni przyrost site 15-20 dziennie.

Bez rewelacji ale chyba się rozpędza.

Linkuje stronę główną, każdą z kategorii i po 2-3 losowe głębokie podstrony.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

w 10 dni indeksacja przy 60tys pkt ? haha Sorry ale za pomocą innego systemu strony mi indeksuje w 3-5 dni i to przy 5 linkach dziennie. średnio około 2pkt na link wychodzi więc za 50pkt maks mam zaindeksowany serwis w krótkim czasie. e-weblink w tym temacie dość miernie wypada. 60K pkt to sporo jeśli do systemu dodajemy serwis a nie spam z milionem podstron.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

przydaje sie solidna i konkretna sitemapa

u mnie w ciagu jednego dnia jest w stanie zaindeksowac mak 20 podston dziennie i nie wazne czy sie linkuje w weblinku

pomagaja sitemapy i linki z bardzo dobrych nie spamowych serwisow

jakos dziwnie wordpressy(nawet duplicate content) indeksuje szybko, reszta daje mizerne efekty, wyprobowane na roznych generatorach, dmozach, bibliach itp itd

z pewnoscia przydalyby sie porady kogos z top3 konkursu na site

:]

Używaj Cuilla i Hakii

z tym indeksowaniem to chyba kwestia szczescia. Ja indeksowalem za pomoca weblinka i tutaj akurat bylem zadowolony max 24 H. Podstrony zaleznie od tego co indeksuje.

Co do mocy systemu jest ok i tutaj akurat moge powiedziec na plus bo daje kopa nawet na trudne frazy.

Zauwazylem natomiast że ściagniecie linkow po przywaleniu duzej ilosci powoduje jeszcze wiekszego kopa na jakis czas. Tak wiec bawie sie w dawanie i sciaganie co daje super efekty a nie jakies filtry. Strona na kilka dni znika/spada a następnie wpada - na srednie frazy nawet do top1.

Wiec do indeksowania sie napewno nadaje doskonale. Przy 60 k powinno lyknac w 24 h jak dla mnie, u mnie lyknelo w 24 h mimo ze domeny nie zawsze sie juz prawidlowo rozpropagowały.

Zauwazylem natomiast że ściagniecie linkow po przywaleniu duzej ilosci powoduje jeszcze wiekszego kopa na jakis czas. Tak wiec bawie sie w dawanie i sciaganie co daje super efekty a nie jakies filtry. Strona na kilka dni znika/spada a następnie wpada - na srednie frazy nawet do top1.

Szoku, na jak długo wystawiasz punkty, aby je potem zdjąć w tej zabawie o której piszesz ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

2 na 2 tygodnie.

Oczywiście przy interesujacej frazie rozdzielam punkty np. 100 K na 20 fraz robiac

fraza

fraza fraza

fraza fraza fraza.

Czasem nawet nie spada na chwile, a jak spadnie to na tydzien, analizuje ile teraz max. bedzie wisiała. Jest 3 tyd bez linków i na dość słabą fraze wisi w top1 na która chwilowo spadła po sciagnieciu.

Ogolnie widze ze reakcja na sciagniecie linkow jest dosc dluga. Na krotko dalem 15 K punktow

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=...hots.pl&lr=

sciagnelem okolo 10 dni temu. Zeby widziec jak sie bedzie pojawiać i znikac dalem na nazwe domeny. Jak widac sporo jeszcze wisi, poczekam az znikna do minimum.

wordpresy pingują jakbyście nie wiedzieli i dlatego to polepsza indeksację :)

rekord na wordpresie bez żadnego linku 10K zaindeksowanych stron w miesiąc ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

2 na 2 tygodnie.

Oczywiście przy interesujacej frazie rozdzielam punkty np. 100 K na 20 fraz robiac

fraza

fraza fraza

fraza fraza fraza.

Czasem nawet nie spada na chwile, a jak spadnie to na tydzien, analizuje ile teraz max. bedzie wisiała. Jest 3 tyd bez linków i na dość słabą fraze wisi w top1 na która chwilowo spadła po sciagnieciu.

Ogolnie widze ze reakcja na sciagniecie linkow jest dosc dluga. Na krotko dalem 15 K punktow

https://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=...hots.pl&lr=

sciagnelem okolo 10 dni temu. Zeby widziec jak sie bedzie pojawiać i znikac dalem na nazwe domeny. Jak widac sporo jeszcze wisi, poczekam az znikna do minimum.

Wstępnie wygląda, że dzięki takiej rotacji (zdejmowaniu np. na tydzień) można by wypromować więcej swoich stron. Z drugiej strony czy nie było by to samo ( z osiągnięciem pozycji) , gdybyś użył dwa razy mniej punktów do pierwotnego linkowania ?.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności