Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Marta:

Moja strona jest firmowa jestem fotografem, miesiąc temu kupilem adres i postawiłem galeriie moich zdjęc mam juz zaindxowanych 42 strony, nie uważam ze moją strona jest śmieciarką bo są na niej super zdjęcia, dlaczego system nie może mi dac co najmniej 2500 pkt skoro strona jest firmowa ?

Drogia Marto system daje bonusy za PR>0 oraz za ilość domen z PR>0

500x62.gif

E-weblink bo system jest zacofany jak updaty page ranku :). Ostatni dobry byl :( z 6 msc . Jestem przekonany ze 80% domen z PR0 jest dzis mocniejsza niz domeny z pr3 ;).

Tak wiec Droga Marta ma sluszna uwage a system opiera sie na malo waznych wyznacznikach wartosci domeny :P,

:) Marto nie przejmuj się :) sciagnij taka domene dodaj 3 dmozy dostaniesz wiecej punktów :).

ja pierd***le może tak najpierw początkujący zapoznają się z podstawami pozycjonowania oraz z zasadami funkcjonowania systemów wymiany linków i dopiero zaczną pisać ok ???

A ci bardziej doświadczeni zamiast kreować się na gooru SEO i kręcić się jak primadonny nie podbijali by pileczki ??

Naprawde zaczyna się tutaj robić bajzel niestety .........

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nowa instalka dziala na stronach korzystajacych z hostingu na ktorym wczesniejsza instalka nie dzialala

plus

Używaj Cuilla i Hakii

Czy strony z kilkoma podstronami i kilkoma punktami (jak się można dowiedzieć o istnieniu takich z ostatnich postów) dostają tyle samo linków (paczek) do wyświetlenia co strony z maksymalnymi ilościami site?

Więc jaki sens miało to przycinanie site dla duzych stron z punktu widzenia kogoś kto pozycjonuje swoje strony w weblinku? Jak w dalszym ciągu jego linki lądują w takich samych ilościach na duzych i na małych stronach tak samo jak przed tym przycięciem site.

Więc co się zmieniło z wyjątkiem kasy dla sprzedających z dużą ilością site?

pim - z taką ilością pkt nigdy nie dostaniesz linka. Może zapytaj adminów ile wynosi prawdziwa minimalna wartość punktów powyżej ktorej dostaniesz jednego linka. I jak długo zamierzają Cię jeszcze wykorzystywać?

.

Naprawde zaczyna się tutaj robić bajzel niestety .........

Narawdę uważasz, że dopiero teraz naprawdę zaczyna się robić boordel? :)

Te posty z kilkunastoma punktami to podpuchy, a jeśli nie to i tak szkoda czasu na edukację, bo jak wytłumaczyć komuś coś, jeśli nie umie czytać ze zrozumieniem? :(

O, następnemu nie chce się czytac i żąda streszczenia, a może jeszcze pupcie podetrzeć? :rolleyes:

A chrzanić, idę na kielicha ...

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności