Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś po ostatnim resecie pobrań coś tam obiecywałem

Dwa różne konta z małą ilością punktów na linkach. Nic nie zmieniane od ostatniego resetu.

weblink1la4.png

W pierwszym proporcje pomiędzy priorytetami 2,4,6 mozna powiedzieć że są zachowane. Ale co się dzieje z priorytetem 3 i 5 ?

weblink2px7.png

W drugim to już całkiem porażka, albo nic nie pobiera linków (na 1 i 2 piorytecie), abo pobiera na wszystkich pozostałych jednakowo.

Jak można swobodnie operować tymi priorytetami w całym zakresie? System jest uproszczony do minimum - posiada tylko jedno ustawienie (priorytety), ktore i tak nie działa do końca prawidłowo.

.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sa widocznie jakies zakresy ktore gwarantuja konkretna ilosc pobran

Używaj Cuilla i Hakii

ja pierd***le może tak najpierw początkujący zapoznają się z podstawami pozycjonowania oraz z zasadami funkcjonowania systemów wymiany linków i dopiero zaczną pisać ok ???

Tutaj jest tylko podbijanie wątku ( forma reklamy ), i tak już tego nikt nie czyta poza może 5 osobami, problemy, problemiki, pomysły uzerów, są dyskutowane na forum e-weblinka, tutaj ograniczamy się do komunikatów związanych z systemem. Poziom dyskusji przerósł moje oczekiwania, wymiękłem.

Odnośnie systemu to nie staramy się byc nr 1 z wszystkich systemów, staramy się być żetelni oraz staramy się elimionwać oszustów, np: następna czystka jest przewidziana dla osób które na wszystkich stronach w systemie nie mają zainstalowanego systemu już na dniach.

Wersja płatna systemy będzie prawdopodobnie na połowę przyszłego miesiąca gotowa, obecnie jest w fazie testów.

500x62.gif

2 sprawy:

1. faktura jak wystawiana to tylko w wersji papierowej - chyba że w wersji elektroncznej ale zgodnie z wymaganiami ustawy o rachunkowości - wg mnie faktury ktore sobie moge sam wydrukwoac nie spelniaja wymagan przepisów - ale to kwestia tego kto bedzie kontrolowal firmę z taka fakturą.

2. nie uwazam aby w tym systemie trzeba bylo dawac punkty za niskie site - co mnie obchodzi iz ktos ma strone z 28 podstronami i ma miec jakis plus tak jakby mial strone z 1000 podstron - dla mnie wtedy system dopiero staje sie niesprawiedliwy - ja mam nadzieje ze admini systemu nie wezma tego do siebie - ten system dziala do tej pory nie zawodnie, a te zmiany ktore tu niektorzy proponują pogrążą system, gdyż zasady pozycjonowania są trochę inne - dlaczego moim kosztem ma ktos pozycjonowac swoją małą stronę, gdy nie umie zrobić sobie zaplecza - jak nie umie niech kupi punkty -wielu tu z przyjemnością sprzeda mu punkty, a zrobienie zaplecza to nie jest problem i wystarczy troche wysilku, a nie korzystanie z pracy innych i uważanie że tak musi być, ja na początku kupowałem punkty w LINKORN (mial pierwszy bazar), gdyż nie miałem takiej ilosci punktów a teraz sam sprzedaje punkty gdyz mam ich nadmiar, ale cieżka praca w nauke Pozycjonowania i lektura PIO doprowadzila do tego i to samo muszą zrobić inni

szook masz racje ze strony z malym site sa wartosciowe ale nie daja innym uzytkowniką tej samej mocy w systemach co inne strony, gdyż trzeba by brac pod uwagę ilość botów na stronie - a tu brane było by to co robi LINKORN czyli system z ktorym wojowales

kazdy system ma inne załozenie - eweblink daje punkty za site i koniec i niech tak zostanie jak bedzie inaczej co za problem oszukiwac system - postawic 1000 stron z site 10 puscic 1 link do strony aby sie zaindeksowala i zapomniec, a tak aby meic strone z 10 000 site trzeba sie troche wiecej napracowac

jak komuś nie podoba się to co ja uważam za słuszne niech zrobi wlasny system nie niech da takie zalozenia i wtedy niech sie wypowiada - krytykowac jest zawsze łatwo ale zrobic coś samemu już trudniej,

system jest dobry - dziala, sluzy wlasciwie, wiec po co zmiany, mowilo sie o oszustwach za duze SITE, dla mnie premia za male site bedzie rolowaniem tych co maja czas i pieniadze na zaplecze, czas sprawiedliwosci spolecznej mial byc w IV RP i wiemy co z tego wyszlo, tak wiec admini weblinka nei zmieniajcie nic w tej kwestii, gdyz wtedy wielu moze czuc sie rolowanych :rolleyes:

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

następna czystka jest przewidziana dla osób które na wszystkich stronach w systemie nie mają zainstalowanego systemu już na dniach

Czy zainstalowanie systemu na 169996 stronach z 170000 będzie banowane?

Mam w Google zaindeksowane cztery pliki .exe, które przecież nie są stronami mojego serwisu, tylko plikami do pobrania.

Przydało by się narzędzie do autodiagnostyki - czy mam zainstalowany system na wszystkich podstronach.

Dodałem kilka tak zaśmieconych stronek (kod), że sam nie mam 100% pewności, a głupio byłoby załapać bana za brak systemu na 1% podstron...

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

SStorm jak rozumiec Twoje zdanie:

"jak komuś nie podoba się to co ja uważam za słuszne niech zrobi wlasny system"

Czy to co Ty uważasz za słuszne jest jedynym wykładnikiem bo tak to zdanie brzmi.

I wyglada na to że jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie powinien się wypowiadać. Na całe szczeście od tego jest forum.

Weblink uznajac iż wypowiada się tylko w sprawach technicznych sam staje sie lekko smieszny - kiedy o systemie pisze sie tylko dobrze - jak ze czesto mozna spotkac jego wypowiedzi nie zwiazane sa ze sprawami technicznymi - jak tylko napotykany jest problem ucieka sie do tekstu że wypowiadac sie bedzie na forum weblinka.

Panie Weblink - nikt nikogo nie zmusza, tutaj prowadzona jest rozmowa o systemie, niechce Pan sie wypowiadac w tym temacie Pana biznes.

Co do faktur drukowanych PDF są zgodne z przepisami. Az.pl taką forme stosuje już od jakiegoś czasu.

Co do punktów za mały site - z takim podejściem dojdzie się do momentu w którym userzy będą tylko i wyłącznie wkladali smietniki. Obecnie punkty nie są przydzielane za sam site:, a skoro nie są to równie dobrze można byłoby dawać bonus za dodana domene.

Boty - mysle że analizowanie botów to zbyt wiele.

Lecz podejście do tematu różnicowania wielkości paczek nie jest niczym trudnym.

Dla mnie oczywistym jest że bot Google na stronie z 80 podstronami nie dokona 1000 wizyt na dobe tak więc paczka powinna być mniejsza niż na domene z 5 tys podstron gdzie tych wizyt na dobe zapewne bedzie wiecej.

Tak wiec kij z bonusami, to juz nie jest kwestia bonusow za domene, kwestia wykorzystywania mocy systemu już po stronie systemu.

Padlo wiele merytorycznych pytań i jakoś brak na nie odpowiedzi.

Dla mnie merytorycznym pytaniem jest:

1. Płatna wersja systemu - faktury, dane osobowe - sposob wystawiania faktur i przechowywania danych.

2. Paczki z linkami - wielkości w stosunku do ilosci podstron

3. Mala domena - malo punktow - wnosi wartosci, dlaczego by jej nie bonusować.

Uwazam te 3 pytania za merytoryczne i warte odpowiedzi. Rozumiem że poprostu odpowiedz nie lezy w interesie.

To ja dodam jeszcze jedno pytanie dotyczące przycinania punktów za site stron.

Powodem decyzji o przycinaniu punktów za site jest powszechne przekonanie, że wnoszą one do systemu mniej niż są wycenione wg dotychczasowej punktacji. Jeżeli ktoś doda duże strony w dużej ilości, to dla innych userów jest to szkodliwe. Dostrzegliście to sami, obcinając możliwość użycia punktów przez miasta365.info. Idąc dalej tym tokiem rozumowania można zapewne określić granicę site strony(niestety płynną), powyżej której strony robią się zbyt szkodliwe dla innych userów i powinny mieć obcinaną punktację za site. Jeżeli na przykład strona 250k site ma 50k nowych punktów, to być może strona 500k site zasługuje jedynie na 40k punktów, bo dla innych userów jest gorsza niż ta pierwsza?

Gdzie jest błąd w tym rozumowaniu?

Eksperyment Discover.pl

Co do faktur drukowanych PDF są zgodne z przepisami. Az.pl taką forme stosuje już od jakiegoś czasu.
z tego co wiem - choc moglo sie cos zmienic faktura wymaga podpisu i pieczatki wystawcy (nie jest wymagany podpis odbiorcy), a faktury w PDF tego nie maja chyba ze sa wydane w formie elektronicznej ale to wymaga innych uwarunkowań :)

tez sie przykladam do pytan i czekam na odpowiedzi:

1. Płatna wersja systemu - faktury, dane osobowe - sposob wystawiania faktur i przechowywania danych.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

z tego co wiem - choc moglo sie cos zmienic faktura wymaga podpisu i pieczatki wystawcy (nie jest wymagany podpis odbiorcy), a faktury w PDF tego nie maja chyba ze sa wydane w formie elektronicznej ale to wymaga innych uwarunkowań :)

tez sie przykladam do pytan i czekam na odpowiedzi:

Brak podpisu pod fakturą VAT?

Zgodnie z obowiązującymi przepisami faktury VAT nie muszą już zawierać ani podpisu wystawcy, ani podpisu odbiorcy:

* od 1 maja 2004r. w zakresie podatku VAT;

* od 1 maja 2004r. w zakresie podatków PIT i CIT podmiotów nie prowadzących ksiąg handlowych;

* od 1 lutego 2005r. w zakresie rachunkowości (ksiąg handlowych).

Wystarczy sam wydruk, „prosto z drukarki”, bez podpisów, pieczątek, itp.

Niemniej jednak podpis odbiorcy na fakturze VAT oznacza jej akceptację. Akceptacja z kolei jest warunkiem koniecznym, aby na podstawie takiej faktury uzyskać nakaz zapłaty. Postępowania nakazowe jest tańsze i o wiele krótsze, od postępowania, w trakcie którego przeprowadzane są rozprawy. Ponadto w braku umów i dowodów wydania towarów (albo świadczenia usług) podpisana przez dłużnika faktura VAT może być często jedynym dowodem na dokonanie dostawy czy wykonanie usługi.

Z drugiej strony podpisana przez wystawcę faktura VAT daje większe możliwości dochodzenia odszkodowań w przypadku nie ujęcia przez wystawcę faktury w rejestrach VAT (wyparcia się faktury), a także stanowi dowód na wykonanie usług czy dostawy towarów przez konkretnego podatnika.

Warto zatem dla celów dowodowych podpisywać faktury.

Ponadto pewne znaczenie może mieć podpis na fakturze VAT korygującej – szczególnie podpis z datą – potwierdza on bowiem datę odbioru faktury dla celów ustalenia skutków faktury korygującej.

cytowane z: www.vat.pl

Wzorniki Pantone - wszystko co potrzebne do pracy z kolorem

K+E - Najlepsze farby drukarskie do druku offsetowego

Odnośnie zmian w naliczaniu PKT jest tylko jedna jedyna która obecnie widzicie na swoich kontach innych zmian nie przewidujemy.

Proszę nie popadac w paranoję że jeżeli na jednej stronie nie będzie systemy to będzie ban na konto.

FV będą wystawiane na firmę lub osoby prywatne w wersji proformy a następnie po opłaceniu na konto bankowe bedzie możliwy wydruk orginału.

Prawdopodobnie wszyscy użytkownicy będą mieli wersję płatną odblokowaną na swoich kontach do momentu jej całkowitego ukończenia.

Marketing internetowy dla firm

Coś ucichło.

Również uważam, że jakiś bonus powinien być również za domenę dodaną do systemu. Dodałem trzy, które mają jeszcze PR=0 (jakoś nie mogę się doczekać updatu od dwóch miesięcy). Zaindexowanych mają po paręset stron i dostałem marne 1000pkt - uważam, że wniosłem do systemu więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności