Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

No wsumie racja :P Ale nie da się postawić na szybko subdomen z zaindexowanym site :P

Mam problem z zainstalowaniem tego systemu na smf - Wasze forum jest na smf ale nie widzę żadnego how to :) - ciągle mi nie przechodzi autoryzacji.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Torszkę za dużo do przekopywania się więc zadam szybkie pytanko :D

Czy liczba pobrań linka to jest to samo co liczba wyświetleń linka ?

Jeśli jest to liczba wyświetleń linka - to czy linki są tylko wyświetlane tylko googlebotowi czy ogólnie, tzn i człowiekowi i każdemu innemu botowi wchodzącemu na stronę ?

Jeśli tak to znaczy, że w kwestii pozycjonowania nawet lepsze są jakieś zapuszczone spamy, gdzie wchodzą tylko boty, bo skoro to jest system pozycjonujący to nie interesuje mnie czy człowiek zobaczy linka, ba nawet lepiej dla mnie jak nie bo wtedy jest większa szansa, że trafi na bota. Dobrze myślę ?

ale też pamiętajcie o linkorze, czyli -"Jeśli olewasz coś dostatecznie długo – na pewno to zniszczysz."

Xann, wziełem głęboki oddech, zamknełem oczy, odliczam 3 dni.;)

Czy do środy zobaczymy ten gwaltowny wzrost mocy? Powodzenia, trzymam kciuki.

:)

Pewnie kiepskie kalkutary mają, skoro przeliczanie zajmie 3 dni! :)

P.S. W katalogach ślicznie widać jak niektórzy walczą o setki subdomen z www, coby potem sprzedawać punkciory - ale sam Adder to mało proszę Państwa ;)

No i przy okazji problem, czy przypadkiem nie da się dwa razy "opchnąć" te same strony w systemie, raz jak o www.domena/cos a drugi raz www.cos.domena? - przynajmniej dopóty, dopóki G. będzie miał zaindeksowane jedno i drugie? Co gorsza prawdopodobieństwo, że 99.99% takich podston będzie w supplementalu jest na poziomie 100% i to jest główne "ale" :) To, że ten sam content jest na wielu domenach to pikuś.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

dodać domena.pl/cośtam do systemu da się ... nawet prosi o autoryzację.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności