Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ale wiecie jak to sprawdzic, czy nie?

Ja wyszukwałem słowo "tępie" w postach. Znalazło tylko pare osob z czego 2 trafienia dla MMP (zeby bylo smieszniej - w tym watku) :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

nie, mmp znam.
Skąd? :)

---

Troche dużo ma wcieleń MMP idąc tym tropem wiekszośc nicków należy do niego na PIO smile.gif ale też jego podejżewam smile.gif

To jak z domenami, biorę najlepsze :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Yeden bo to prawie bedzie wygladało że ja /quote]

Szooku, gramatyka używana przez Ciebie pod nickiem Szook wyklucza takie przypuszczenie. W zasadzie to nie tylko gramatyka, a rozwlekły styl pisania postów. :)

Zresztą ulubiony registrar też coś podpowie.

Eksperyment Discover.pl

Yeden :) no choć jeden mnie uwolnił.

heh ale ten dopisek pod NICKIEM SZOOK :0 to brzmi prawie jakbym miał z 100 klonów.

E ja nie klonuje siebie :) klonuja sie ci co im wiary w siebie brak i ew. zwolenników brak to sobie robią zwolenników :) z kilku nicków.

Dokładnie ja mam jednego registra :) i mysle ze eweblink tez zaraz przelecimy kto ma najwiecej domen u danego registra i MMP jesteś :) na muszce.

MMP no przy kawie czy za pomocą kawy jak wolisz :)

z imprezy na ktorej byłeś rowerem wink.gif.
Łee, całą imprezę i tak przespałeś na MISIU :]
Więc proszę mi milion pkt dać smile.gif.
Marcin no nie wstydź się, ja też poproszę o milionik wink.gif
Co do nie ujawniania się twórców systemu jest to naturalne IMHO, żyć byście im nie dali wink.gif

vide webcenter ( twórca linkora) i musieli by zniknąć z PiO dla własnego świętego spokoju.

e ja wlasnie uwazam że dobrze jak tworca sie tutaj wypowiada nawet jako nick eweblink.

To pozwala na komunikacje. Zauwazylem że fora twórców są puste a problemy systemów olewane.

A tutaj eweblink odwazył się na dyskusje kim tam by nie był. Co jest plustem.

Bo PIO tak czy siak jest jakimś społeczeństwem i znikanie :) sobie wcale nie jest dobre.

Wiec Marcinie (MMP) mysle ze to tylko pozytyw że pisze eweblink a szkoda że właśnie inni admini systemów nie dostrzegają siły forum PIO by udzielać i rozwiązywac problemy.

Dla tych leniwych co mają dużą ilość domen podpiętych do e-weblink.com(np.mi), udostępniłem skrypt wyszukiwarki w zakładce "Serwisy". Całość w greasemonkey

https://mastonmp.pl/E-WebLink/E-WebLink.Search.user.js

Bardzo dobry pomysł zostanie wprowadzony w przyszłości do systemu jest bardzo pomocny przy dużej ilości domen

500x62.gif

e-weblink.com wybrałeś najlepszy moment żeby mi odpowiedzieć :]

Ale jak widać system będzie wprowadzał zmiany proponowane przez użytkowników, trzeba tylko przekonać admina.

I NIE JESTEM ADMINEM E-WEBLINK.COM, KAPISZI? :]

Szook, ale Cię zdzielę :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności