Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ale google się nie zgadza, nie rozumiesz tego ?

sorry, że w tym temacie , ale gdzie są jakieś konkrety odgooglowe , że słowo "poker" jest be ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak szook wspomniał,

google ads

Dalej sorry, że nie w temacie, ale po co zakładać nowe wątki....

Co takiego się dzieje, przy adsensach googlowych i tematyce poker ?

Mam jedną stronkę doświadczalną i tam na podstronach o pokerze googiel emituje normalnie reklamy związane z pokerem, kartami , grami.... w czym zatem problem ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ten post też się zaliczy do tych koszowych...

mario1973: Google 2 krotnie wysłał do mnie mail informujący, że zablokowali reklamy na danej pod stronie katalogu, tylko dla tego ze był tam wpis o bukmacherce. Do 3 razy sztuka?

Przez takie linki system traci moc na wielu wartościowych domenach, z wysokim PR nie tylko strony głównej ale i też podstron, które w innym wypadku były by zapewne dodane do eweb.

Ten post też się zaliczy do tych koszowych...

mario1973: Google 2 krotnie wysłał do mnie mail informujący, że zablokowali reklamy na danej pod stronie katalogu, tylko dla tego ze był tam wpis o bukmacherce. Do 3 razy sztuka?

Przez takie linki system traci moc na wielu wartościowych domenach, z wysokim PR nie tylko strony głównej ale i też podstron, które w innym wypadku były by zapewne dodane do eweb.

OK, skoro dostałeś ostrzeżenia o adsensach , to rozumiem . Tutaj nie będę dyskutował i jak ma tak być w eweblinku, to trudno.

A sprawa utraty "mocy na wielu wartościowych domenach" dzięki "takim" linkom - to tylko takie tam pogłoski i dmuchanie na zimne ? czy jakieś konkrety?

Mnie akurat interesuje 'poker' i staram się delikatnie popychać jedną stronkę na tę "nielubianą" frazę i jakoś nie zauważyłem zmniejszania mocy wartościowych czy też mało wartościowych domen z linkami o pokerze, skoro prawie nic nie robiąc jestem stosunkowo wysoko jak na około półroczną stronkę.

M

No ja np kilku stron z PR4 i jednej z 5 nie wrzuciłem do systemu, których wiele podstron ma od PR3 do 4... W zamian za to poszły mało wartościowe witryny z site, tworzone właśnie od czasu przyzwolenia na poker.

Co prawda rozumiem Twoje stanowisko. Chociaż jestem przeciwny tej zmianie w regulaminie i ciesze się, że zakaz powróci.

tez jestem za: hazard i pranoduszno - dziekujemy. jak z PISem :jezyk1:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tez jestem za: hazard i pranoduszno - dziekujemy. jak z PISem :piwo:

hm...postulat prawie jak "moher", ale , żeby nie być za PISem ?

albo jak Kononowicz "i żeby nie było niczego"

M

uważam że sprawa została wyjaśniona w bardzo dobry sposób. drugim faktem jest to że tak powiedzmy życzyła sobie większośc trzeci fakt to taki że admini mają zawsze racje.

Oczywiscie rozumiem to że się z tym nei zgadzasz [masz do tego pełne prawo] wiec ... pozostaje ci linkor ;)

A w moherze z racji mojego wieku jest mi twarzowo :P:P :piwo::D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Odświeżenie PKT będzie trwało ok. 3 dni, to nie jest tak ze 4 dnia stanie się światło i zauważysz przyrost mocy.

Ps... czy ktoś zauważył ten przyrost mocy? :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ps... czy ktoś zauważył ten przyrost mocy? :D

Mar.

tak .... rycerze Jedi :D

.....................................................................................................................................

a na poważnie to pierwsze przyrosty (jezeli takowe bedą) to raczej po dwóch tygodniach min.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a żona widzi ten przyrost ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności