Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

czytaj czytaj czytaj ;) Żaden "sh..." :D System ładnie się sprawuje.

Upewnij się, że masz zaindeksowane strony z www. , bo tylko za taki Site dostaniesz pkt.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie jestem przekonany do nowych systemów noale zarejestrowałem się w e-weblink i dodałem strone kilka dni temu. I kicha jeszcze nie dostałem żadnego pkt a linki się wyświetlają. Pisałem do admina ale bez odzewu.

To jakiś shit?

Najłatwiej stwierdzić że to jakiś shit, a z twojej wypowiedzi wynika, że nie masz pojęcia o działaniu systemu. A może ta strona, którą dodałeś to jakiś shit?

Ale co miałem czytać.

No cóż mam site bez www. Trochę to głupie bo niema znaczenia czy z www czy bez.... a trzeba wszystko zmieniać na www.

Najłatwiej stwierdzić że to jakiś shit, a z twojej wypowiedzi wynika, że nie masz pojęcia o działaniu systemu. A może ta strona, którą dodałeś to jakiś shit?

Wiesz Twoja wypowiedź nic nie wnosi.

'A może...' to mi może skrypt wygenerować.

to sie do nich przenieś

zrob sobei redirecta na www (301) i bedzie grało za klika dni :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ZooZool

Mówisz o stronach jako witrynach czy zaindeksowanych stron?

Ani nie 2 ani nie 3.

Inne systemu nie narzucają www.

Widze kolega troche postow ma, gdzie w nich bluzni madrzy sie a to co taki nie wtajemniczony??

Co sie stalo shit :blink:

Poczytaj tu na forum i na forum eweba i będziesz wszystko wiedział.

Też mnie denerwuje to że wymagacie strony z www.

Przecież można zmieniać mod_rewrite co dwa tygodnie i wtedy się ma masę stron na site: w googlu na których nie ma linków.

a msylisz ze co teraz ludki robią - oczywiscie redirecta 301 i działa ;) i ile pkt jest ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Widze kolega troche postow ma, gdzie w nich bluzni madrzy sie a to co taki nie wtajemniczony??

Co sie stalo shit ;)

???

www.subdomena.www.domena.pl też można utworzyć.

Otóż to.

A tak wogóle to powinno być o takich rzeczach napisane, że jak się ma site bez www to się nie dostanie punktów. Co że mam teraz niby szukać na forach info o tym systemie? To poco ta strona jest?

Tomahawk dodajesz do systemu www.domena.pl która ma site 0 to co sądzisz, że dostanie pkt bo bez www ma zaindeksowane strony? Potrzebujesz specjalnej informacji?...

Jak czytam Twoje posty to zastanawiam się czy Admini dadzą się przekupić i uda sie kupić bana dla Ciebie... Nie podoba Ci się system? Zmień na inny, a nie próbuj zmieniać rzeczy, które były już wyjaśnione na 100 innych stronach ...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A tak wogóle to powinno być o takich rzeczach napisane, że jak się ma site bez www to się nie dostanie punktów. Co że mam teraz niby szukać na forach info o tym systemie? To poco ta strona jest?

a może jest napisane tylko czytać trzeba umieć co??

https://www.e-weblink.com/regulations.php

a) System przyjmuje tylko adresy domen z www.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności