Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

www.subdomena.www.domena.pl też można utworzyć.

Sprawdzałeś ? czy ci się tylko tak wydaje ? bo coś mi się zdaję ze tylko ci się wydaję, tworzysz tezę potem w nią wierzysz a na końcu już jesteś przekonany ze tak na pewno jest - gdzieś to już słyszałem ;)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak czytam Twoje posty to zastanawiam się czy Admini dadzą się przekupić i uda sie kupić bana dla Ciebie... Nie podoba Ci się system? Zmień na inny, a nie próbuj zmieniać rzeczy, które były już wyjaśnione na 100 innych stronach ...

Możesz mnie straszyć banem, ale masz coś konkretnego?

System przyjmuje tylko adresy domen z www.

No właśnie to mnie zmyliło. Powinno jeszcze na dole być napisane że e-weblink ma wyłączność na interpretacje regulaminu. Adres domeny mam z www a site bez.

Sprawdzałeś ? czy ci się tylko tak wydaje ? bo coś mi się zdaję ze tylko ci się wydaję, tworzysz tezę potem w nią wierzysz a na końcu już jesteś przekonany ze tak na pewno jest - gdzieś to już słyszałem ;)

A dlaczego utworzenie takiej domeny miałoby być niemożliwe?

cPanel nie pozwala na to, ale są też inne panele hostingowe.

to oczywista oczywistość ? :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Czy ktoś może mi to przetłumaczyć ? Bo chyba coś wolno dzisiaj myślę

Chodzi o to ze koles ma cos z glowa i raczej nikt normalny go nie zrozumie ;)

oj tam po prostu to o czym on pisze bylo juz omawiane na stronie 28, 45, 67 i 113 (*) .... ;) a ze kolega nie przeczytal 1 mln postow w tym temacie to nie wie...

pozdrawiam

(*) - tak se strzelilem te cyferki wiec nie sprawdzac :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Przepraszam za pytanie, ale nie jestem na bieżąco z systemem. Kiedy wejdą konta płatne, ile będzie kosztował abonament miesięczny/kwartalny/roczny i dlaczego tak drogo :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A ja wykupiłem VIP Gold i te wasze 50% przechodzi na mnie !!!... stawiać chłopcy wiki i dmozy, stawiać :brawa:

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności