Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przyjmowanie takich stron www.freedb.jestemzajebisty.pl/folk-1.html skłania mnie do stwierdzenia, że ograniczenie punktów dla dużych site jest jeszcze zbyt mało restrykcyjne.

Jest to lista albumów SOUNDTRACK, raczej jest nie mozliwe istnienie systemu z stronami firmowymi lub sklepami tylko i wyłacznie bo teraz spamowy precel od pożadnego niczym się już nie rużni a ostatnio stawiane spamy są łądniejsze od stron firmowych, granica się zaciera pomiedzy spamem a normalną stroną

Marketing internetowy dla firm

data 14-10-2007 11:15

temat [e-Weblink] Przeterminowany przelew

Komunikat systemowy:

Wygasł przelew wysłany z konta : 666

Przelew wykonany był na konto : 666_1

Liczba punktów przelanych : one million

- Ukryj cytowany tekst -

Pozdrawiamy.

--

e-WebLink Team,

e-Weblink.com

Za to w panelu przelew był dwa razy datowany błędnie (nie podam cytatu, bo u mnie weblink leży) : za pierwszym razem na 2002 rok, za drugim na 2003. Jak już fixneliście to ok, ja tylko się obawiałem ze będziemy musieli dojść do czasów współczesnych reaktywując przelewy co rok :)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

ciekawi mnie jak bedzie wygladal system za iles tam miesiecy

Chodzi mi o akceptowanie stron generowanych przez jakies generatory, ktore obecnie sa akceptowane ale kto wie jak bedzie w przyszlosci.

Używaj Cuilla i Hakii

Przynajmniej polityka systemu jest w miarę jasna (przyjmuje wszystko co indeksuje google) :placze:

Myślę, że będą akceptowane tak długo jak długo linki z takich stron będą skuteczne. Obecnie są.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności