Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo tak

I to jest poważne podejście systemu :P?

Przecież to usługa a regulamin zobowiązuje 2 strony - to nie wiem czy odp. bo tak nie jest złamaniem regulaminu świadczenia usługi. Mimo że usługa jest free itp itd nic to nie oznacza.

GG kiedyś odebrało numery niskie pewnej grupie użytkowników BO TAK :jezyk1: i jak sie pozniej okazało złamali regulamin i musieli oddać numerki mimo że byli właścicielami GG.

Nalezy się chyba zastanowić czy się dorosło do prowadzenia systemu bo jednak ;) odp. BO TAK jest lekko zabawna. I oczywiście tłumaczenie że to jest moje i mogę robić co chce nie jest argumentem bo jak wyżej przykład GG.

Pozdrówka.

:)

Uważam że na takim poziomie aktualna konwersacja nie ma sensu. :) Chciałbym tylko pogratulować traktowania potencjalnego klienta.

Chociaż lepiej napisać "partnera". Ja uznałem to za naruszenie zasad i praw konsumenta.

Drodzy użytkownicy, sami oceńcie jak traktuje Was (pisząc Was napisałem tak ponieważ również byłem użytkownikiem e-weblinka mimo iż przez krótki okres czasu) administrator i zarazem właściciel "najlepszego" systemu wymiany linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności