Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak:

Sam dostałem bana na jedna domene i słusznie. Mam na chwilę obecną ok 20% wszystkich domen w systemie. Będę je stopniowo dodawał, ale jeżeli administracja będzie traktowac userów jak admini livelink czy swego czasu linkorna to będzie można zacząć myśleć o nowym systemie.

Na chwile obecną jestem zadowolonym użytkownikiem systemu i pewnie będę pierwszym, który wykupi płatne konto (Xann obiecaj mi to :))... ale takie wypowiedzi xanna jak "bo tak" są bardzo niepokojące...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja Cie xann rozumiem i nie krytykuje za Twoje podejście, ale niepokoi mnie ten stan rzeczy. Pamiętaj, że na PiO zazwyczaj są zaawansowani userzy i warto dbać o to by system był w ich oczach postrzegany za solidny, uczciwy itd. A juz w innym temacie napisałem, że system = admin, właściciel.

Ja jak mam zły dzień i mam rozmawiać z klientem, partnerem to przekładam taką rozmowę. To samo polecam Tobie. Jak masz zły dzień, dość tych głupich pytań to wyjdź na spacer, napisz wiersz o PiŚ itd.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A czy użytkownik dostaje na maila informacje ze dostał bana?

Czy w informacji jest podana przyczyna, ewentualnie punk regulaminu ktory złamał?

Ja jeszcze tego nie wiem :) ale po tych postach z forum domyślam sie że nic nie dostaje i chyba normalne jest że będzie pytał aż otrzyma odpowiedź.

.

A ja pewnie będę drugim, który wykupi płatne konto, ale na razie nie wiem ile mam placić i co to da.

:)

Ale generalnie system ( i Xann) jak na razie jest git, więc dlaczego nie zaplacić.

Afrael daj na luz

Chcesz przykład proszę:

....Slowo prostytutki ma tez znaczenie przenosne i oznacza czyny niezgodne z moralnoscia lub przyjetymi zasadami postepowania, wykonywane z pelna odpowiedzialnoscia za pieniadze lub inne korzysci materialne.

Istnieja tez strony internetowe w ktorych znalezc mozna sex anonse i erotyczne ogloszenia towarzyskie Pan na telefon, sa to internetowe agencje towarzyskie.......

https://www.megakatalog.pl/agencje-towarzys...ternecie-2.html

ponadto nie dostałeś za strone a za linki dane do systemu.

Marketing internetowy dla firm

....Slowo prostytutki ma tez znaczenie przenosne i oznacza czyny niezgodne z moralnoscia lub przyjetymi zasadami postepowania,

A czy słowo jest ok i moze wystepowac na stronie gdzies w tekscie na jakies podstronie ? ;)

Czy bedzie to jednak szkodliwe słowo dla systemu ?? ;) i system przez to sie rozkraczy :(;)

Pozatym jezeli system ma byc płatny to ile zamierzacie płacic uzytkowniokm ktorzy wprowadzaja do sytemu strony ? ( oczywiscie nie licze domzów i innych bo domyslam sie ze za tego typu strony chyba nie bedziecie płacic :) ) ??

Nigdzie nie znalazłem stawek a forum czytam pobierznie od czasu do czas, jezeli było to juz podane to prosze o podanie linku do stawek jakie bedziecie płacic.

P.S

Jezeli okaze sie szkodliwa to co powiecie na DODA ?? ;) ;)

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Xann nie poprawnie określasz: oglądnij i popraw się https://kabarety.tworzymyhistorie.pl/802_jurki_dresiarz.php

"Doda to niezła " z twarzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności