Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to fraza zakazana w systemie.

Xann Design jest właścielem oprogramowania i użycza go użytkownikom na określonych zasadach nie będzie płacił uzerom za ich strony tylko pobierał opłatę za korzystanie z dodatkowych opcji, użytkownicy którzy nie chcą lub nie są zainteresowani wykupem dodatkowych możliwości będą mogli korzystać z oprogramowania na dotychczasowych zasadach poza funkcją transferu punktów.

Korzystanie z systemu nie jest obowiązkowe i to tylko od uzera zależy czy chce korzystac i czy akceptuje regulamin systemu.

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja nie mogę otworzyć projektów, po kliknięciu na projekt jest tylko obracająca sie strzałka i pisze wczytywanie danych. sprawdzałem na 3 różnych komputerach.

Pozdr

Luknij na to https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=415.0

Afael poczytaj regulamin, że tak powiem po męsku użyczam Ci gościnnie oprogramowania jeżeli przeginasz to Cie wypraszam, nie szkodzisz mi tylko użytkownikom. Jeżeli zechcesz poświęcić troszkę czasu na ten wątek i forum e-weblinka to już pisałem ze kary będą surowe czyli ban na konto. Taki wyjadacz jak ty zdaje sobie sprawę co wolno a czego nie wolno w tym systemie nie urwałeś się z choinki i nie udawał głupka ze nie wiedziałeś. Dobrze wiedziałeś co czynisz. Że tak powiem czas ponieść konsekwencje a pisanie że przekazujesz sprawę do federacji konsumentów jest rozbrajające :lol:

fakt jest jeden to wlasciciel systemu decyduje czy chce dana strone w systemie czy nie

dla mnie wazne jest jednak, iz zostaje zblokowana dana strona i idzie meil do usera ze strona zostala zblokowana, tak samo dobrze by bylo gdyby system wysylam meile iz na stronie nie wykryto skryptu (nie zostala zaktualizowana)

to samo dotyczy banów, meil z infem ze cos jest nie tak wystarczy gdyz moze sie okazac iz cos jest przypadkowe i nie zawinione z winy usera i moze on to szybko naprawic bez klopotow

pytanie teraz odnosnei kont platnych - rozumiem iz dotyczy to tylko ze konta platne beda mogly m.in przekazywac innym punkty :lol: i kiedy to zostanie wprowadzone - nie ukrywam interesuje mnie aby bylo to jak najszybciej :)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Konta płatne zostaną wprowadzone nię prędko, musimy oddac przetestowany produkt już teraz się okazało ze są użystkonicy którzy mają problem z ajaxem byc może trzeba bedzie z niego zrezygnowac jeżeli nie uda się rozwiązac problemu, przy koncie płatnym musi wszysko śmigac cacy :lol:

Ja kończę temat ponieważ wiele postów pisałem pod wpływem emocji i wyszło jak wyszło. Mimo iż sprawę już przekazałem do federacji konsumentów, zobaczymy jak będzie przebiegała. Jak narazie wyszło iż jestem maruderem. Przykro mi z tego powodu ale czasami tak bywa i trzeba wziąć odpowiedzialność za własne słowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności