Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musisz umieszczać linków e-weblinka w bardzo widocznym miejscu.

Popracuj z wielkością, położeniem i kolorami jak już chcesz go umieszczać na 'wartościowej' stronie :)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

generalnie gdyby Google mialo to ocenic to pewnikiem powiedzialoby ze kazda strona umieszczajaca linki w celu wymiany nie jest wartościowa.

Jak link jest zaindeksowany i na google cos dziala tzn sie indeksuje tzn ze jest to wartosciowe. Jezeli przestanie byc to po 1. sie nie zaindeksuje, po drugie szybko zniknie.

O tyle ciezej umieszczac linki do takiego czegos na dobrej stronie - jednak dodajac ja do systemu decydujemy sie na zrownanie wartosci. Oczywiscie taka strona jest wartosciowa dla systemu bo sa linki i google je widzi a celem sysemu jest wlasnie to.

Jednak pojawia sie problem samodestrukcji. Brak rozdzielenia takich stron moze w przyszlosci powodowac iz w danym systemie beda tylko takie strony bez dobrych stron. Mysle ze pewne zmiany zostana wymuszone. O ile stare tego typu strony wisza ladnie to pewniekiem od misiaca czasu nowe klonowane zabawki juz sie tak ladnie nie indeksuja albo dostaja szybko bana. Co oczywiscie wymusi stawianie lepszego bardziej wartosciowego zaplecza. Ci co rozsadniejsi szybko to nadrobia inni beda uparcie tkwic przy wiki i dmozach codziennie sprawdzajac site: i liczac ze nie dostalo sie bana badz sprawdzajac site czy sie moze zaindeksowalo.

Colin wiec rob wiecej takich a dobrze na tym wyjdziesz. A to ze sa tez zle to trudno wazne ze linki dzialaja w przyszlosci napewno na tym lepiej wyjdziesz.

Regulamin jasno określa ze linki złego sąsiedztwa nie mogą byc w systemie ja wiem ze to walka z wiatrakami ale jak się można przekonać w dziale bany walczymy skutecznie.

Jak linki złego sąsiedztwa nie są dozwolone to proszę o zbanowanie konta z linkami:

"ztzefo" https://www.zzzzz1.kumkum.waw.pl/wygenki56.php

"qlpjeto" https://www.zzzzz1.kumkum.waw.pl/wygenki1256.php

"vwoxza" https://www.zzzzz1.kumkum.waw.pl/wygenki713.php

"sdignlfb" https://www.zzzzz1.kumkum.waw.pl/wygenki1828.php

Strona o treści "czvdxuy ofmjwfpxtv rrfzwokerj utzkrnq" jest według mnie złym sąsiedztwem.

ktoś zna tego mistrza co zrobił tą stronę?

Jesteś the best ;)

widać, że lubisz pętle :X

dlaczego nie istnieje mozliwosc dodawania stron znajdujacych sie w katalogach np. www.costam.com/strona1/ ?
Wstawiamy linię kodu, odpowiedzialną za wyświetlanie linków, na naszą stronę PHP:

Kod:

<?php include_once('e-weblink.php'); echo fetch_weblink();?>

Skrypt instalować w domena.pl i go podpiąć do domena.pl/index.php następnie do domena.pl/jakis_folder/index.php podpiąć uwzględniając lokalizacje plik e-weblink czyli:

Kod:

<?php include_once('../e-weblink.php'); echo fetch_weblink();?>

chciałem potestować sobie dziecko PiO ale ...

1) Nie dostałem maila zwrotnego z potwierdzeniem rejestracji

2) Musiałem drugi raz się zarejestrować

3) Dodałem stronę, wyświetlają mi się linki ale mam 0 pkt... (Status ok (ver. 1.52_f0) )

dodałem jedną stroną dnia 18.10.2007

a drugą przed chwilą.

Obie na innym serwerze.

4) PiO PiO

Masz zero punktów - a ile masz zaindeksowanych podstron w tych serwisach? Punkty są przydzielane tylko za zaindeksowane strony.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności