Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann - proponuje podniesc punktacje za PR bo watpie aby w systemie zostalo wiele PR4 :)

Te domeny z miastami 365 maja wszystkie PR0 :placze: (mowilem ze tak bedzie)

wiec jak nie dacie za PR3+ wiecej punktow to bedzie spory spadek (proponuje podniesc punktacje 2x od PR3+)

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

tak sporo ma pr0.

Problem jednak taki że nie na wszystkich zrobił się update i czesc z nich ma nadal PR5 za który otrzymaja punkty.

No a update pokazal :) przy okazji czy to faktycznie PR5 - bo raczej tak sobie nie pospadało do 0.

Ogolnie pr good - wiekszosc 3, nie uwazam ze nalezy go mnozyc, bo jak wiekszosc tak dostala to w sumie jest ok i nie dodawalbym nowych mnoznikow.

hmmm ja zacząłem ręcznie aktualizować, weblink muli i nie przyjmuje stron, a linki się wyświetlają ;/

EDIT: Sprawdziłem inne serwisy, na innych skryptach ( bo teraz qlweby sprawdzałem ) odrzuca wszystko, strony na różnych serwerach etc ;/

Dlaczego ten weblink tak szwankuje ? Na prawdę fajny system ale jaja z nim nieziemskie :)

Tomek.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Na razie trwa uaktualnienie pochopnie nikt niczego nie zrobi wszystko pójdzie pod analizę, Ci co mają problemy z ponownym zatwierdzeniem strony bo ręcznie sobie uaktualniają proszę sprobować 3-4 razy w razie czego pisać na PW na forum e-weblinka.

Marketing internetowy dla firm

Witam

Otóż czytałem ze można zarobić banna za kretactwo w systemie wiec wole sie zapytać, chciałbym włożyć do systemu strone www.strona.pl która ma PR2, i chciałbym też włożyć subdomene tej strony, www.sub.strona.pl do systemu która ma również PR2, czy mogę tak zrobić?

Pozdro

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności