Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann oczywiście :rolleyes: ... system nie, tylko ludzie :rolleyes:

Wiemy, wiemy już dawno mówiłeś, że przez rok programistę opłacałeś z renty babci, dedyka również, sam zajmujesz się systemem za free dokładając.... wiemy o tym i jest super...

https://zly-sir-nimek.info/konkurs-2007/zga...urs-nimka-2007/

Okazało się na Pio że to Krupek sprzedaje system w imieniu Eweblinka.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Bo pewno dlatego ze zla nimka jak sie przenosila, potracila bazy to juz na kazdy IP mnie widzi.

Crash to chyba nie system sprzedawal. Wydaje mi sie ze tu chodzilo o oferte krupka.

Xann generalnie kiedys i dzis ten blog byl taki sam. Dlatego niema co sie odnosic do tego jezeli Ty dzis czytasz, ten blog jest jaki jest nie zmienil sie. Poprostu raz pisze o tym raz o tamtym.

Z drugiej strony chyba system nie sprzedaje. Pytanie jednak czy Ty jestes liczony jako system. Bo przeciez na Ircu sam ciagle piszesz ja nie sprzedaje za mniej niz 0,04 :rolleyes: Wiec Crash dobrze napisal system nie sprzedaje, tylko ludzie - wlasciciele.

Sstorm autoweby nie sa sprzedawane - znajdziesz na pio skrypyt w dziale katalogi, ale najrazie nie pobieraj bowiem nie pasuje baza do szukaj.php a ze nie mozna zedytowac linkow wstecz to nie znajdziesz nowej wersji. Za jakis czas udostepnie poprawiona wersje to sobie sciagniesz.

System nie sprzedaje PKT CrashXT jak nie wiesz nie mów

System rownież nie podaje takich danych ile linków wyswietla się na stronie z zainstalowanym systemem i ile za to dostaje się linków pozycjonujących.

A panel w systemie od początku był robiony z myślą pod sprzedaż punktów. Pod tym kątem jest naprawde dobry. Tylko że rzuca się w oczy kontrast że nie zadbano o panel z myślą o linkach pozycjonujących. Dlaczego?

.

Mnie irytuje nie tyle fakt ze punkty sa sprzedawane przez wlascicieli systemu co fakt ze ludzie, którzy wczesniej krytykowali Pawła Kobisa, że śmie zarabiac na swoim systemie i innych skryptach które stworzył sami robią to samo. A tyle bicia piany z ich strony o to było :P:):shout: :shout:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mnie to jedno ciekawi czy zauważyliście jakiś wzrost mocy punktów przy tych ostatnich zmianach? Ja tam nic nie ruszałem a stron również się nie ruszyły na razie(może za krótki okres). Jedyne co to ceny w górę za punkty ale już pomału wracają do normy chyba ludzie mają podobnie i nie chcą płacić dwa razy tyle za taką samą moc.

No ale poczekamy jeszcze zobaczymy jak z tym będzie.

Mnie irytuje nie tyle fakt ze punkty sa sprzedawane przez wlascicieli systemu ......

System na starcie miał 800 domen i 3 mil site, jest to zaplecze właścicieli systemu uważasz że nie mogą jego sprzedawac ???? Właściciele systemu jeżeli sprzedają to sprzedają własne pkt :P

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności