Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
sprzedają własne pkt

Jestem Ci bardzo wdzięczny, że nie sprzedajesz moich punktów! W nagrodę mogę wstawić Twój link na moim najlepszym dmozie :P Wyślij link na PW :)...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Mnie irytuje nie tyle fakt ze punkty sa sprzedawane przez wlascicieli systemu co fakt ze ludzie, którzy wczesniej krytykowali Pawła Kobisa, że śmie zarabiac na swoim systemie i innych skryptach które stworzył sami robią to samo

Tyle że są to punkty właścicieli, a druga sprawa że nikt nie krytykował Pawła K. za to że zarabia na swoim systemie.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Pawla K. krytykowanio za to jaka byla prowizja za sprzedaz punktow i wogole za jakikolwiek transfer tych punktow miedzy uzytkownikami.

Krytykowano za sposob reklamowania systemu.

Krytykowano za wszechwiedzacego ORNa

Nikt nie przypuszczal ze mozna jeszcze cos popsuc ale jednak mozna nowy wlasciciel jeszcze bardziej pograza Linkorna.

Nikt nikomu nie moze zabronic robienia na systemach interesu, mozemy sobie tylko marudzic ze to i tamto, no i ewentualnie wyjsc z systemu.

:]

A co do samego weblinka to rzeczywiscie jego skutecznosc jest wielka przy okolo 1000 pkt na fraze

Widocznie takie linkowanie google uznaje za bardziej "naturalne"

Używaj Cuilla i Hakii

A co do samego weblinka to rzeczywiscie jego skutecznosc jest wielka przy okolo 1000 pkt na fraze

Raczej 10.000 pkt na frazę - ja wszystkim polecam WebLink, ma dużą moc... :D

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

a mozesz i dawac nawet 1 mln

ja juz przy 1000 pkt widze ladne rezultaty

Używaj Cuilla i Hakii

Dokładnie. Gdybym dał stronie, która jest moją konkurencją ok 500.000 pkt w systemie tylko po to aby ją zbanować, bo jest wyżej odemnie to moim zdaniem byłoby za łatwe aby się wzbić na wyższą pozycję... Xann, a jaka ilość punktów jest bezpieczna na stronę, która ma ok 6-12 miesięcy? Tak na oko...

neon13, zacznij powiedzmy od 2k punktow. Przy takiej ilosc jak tylko "dopalasz" strone zobaczysz jakies rezultaty. Pozniej sukcesywnie zwiekszaj ilosc przydzielonych pkt. Z tym ze jak wiekszosc pisze, a tez to zauwazylem, czasami wystepuja wahania w serpach ale da sie to przezyc :D

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Hmm, jestem początkującym użytkownikiem w systemach takich jak weblink. Na początku myślałem, że lepiej kupić 2 dobre linki niż 10.000 pkt. Widocznie myliłem się.

A ja wam powiem po testach ze e-weblink jest naprawde tylko przecietnym systemem a dodatego bardzo ryzykownym ( o czym był juz nie raz pisane )

Na forum w tym dziale podane sa inne systemy ktore naprawde daja znacznei wiecej i sa znacznei bardziej skuteczne a dodadtkowo co bardzo wazzne sa BEZPIECZNIEJSZE.

Moze i dobrze ze nie wszyscy o tym wiedz a tym bardziej ze ja nie chce tu robic reklamy innym systemom.

Zreszta nie bede ułatwiał i nie bede pisał jakie to sa systemy - niech kazdy przeprowadzi sobie sam testy :D

Ale testy wyraznie to pokazuja... e-weblink to tylko ryzykowny przeciętniak.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Tak jestem pewny, dwie te same domeny testowałem w kilku systemach.

Nie chce publikowac testów tym bardziej ze nie jestem tu zadną ze stron,

test robiłem dla siebie zeby widziec ktory system daje najwiekszego powera.

Zreszta nie zalezy mi na tym by cokolwiek udowadniac na siłe.

Oczywiscie test nie był robiony na tej zasadzie ze daja taka sama ilosc w kazdym z systemów bo wiadomo ze punkt punktowi nie rowny.

Zreszta mysle ze kazdy moze poswiecic troche czasu i we własnym zakresie zrobic podobne testy i dojdzie to takich samych wniosków jak ja.

Ale oprocz samej skutecznosci e-weblink jako system typowo rotacyjny jest dosyc ryzykowny (bardzo łatwo wpasc w filtr i jak sie wtedy wyłumaczysz klientowi ? )

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności