Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do administratora...

Dziś dodałem do panelu link emisje adres: https://www1.atmoterm.pl/pl/oprogramowanie/...ebiorstwa/eco2/

Wchodze tutaj https://www.dmoz.vootka.info/ odswiezam pare razy i linki na dole sa 'stale' a na gorze rotacyjne, zmieniaja sie... czemu za kazdym odswiezeniem link emisje jest? Nie chce nikogo osadzać, jakiś przekret?

Nie lubisz mnie czy co? :-)

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dziś dodałem do panelu link emisje adres:

Człowieku przeczytaj to: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=43568

po co się wystawiasz tak ewidentnie ...? - na tym forum już się nie ujawnia, ani zaplecza, ani pozycjonowanych stron, a najlepiej gadać o du**e Maryni jak to niektórzy już robią :(

Co do meritum, administrator odpowiada na forum weblinka, tutaj już tylko popierdółki pozostały.

Czemu odrazu stracić ?

No to pochwal się swoimi dmozami i stronami które pozycjonujesz systemami linków, zobaczymy jak długo je będziesz mieć - dla lepszego i szybszego efektu napisz coś niemiłego dla wiodącej wyszukiwarki.

Nie ma co ściemniać, grasuje tu kilku takich co mają w obowiązkach służbowych wpisane "walka z wyszukiwarkowym spamem" i nie są to żadni donosiciele tylko pracownicy tejże wyszukiwarki, jeśli tego nie widzisz to już jest Twój problem nie mój.

Karpaty poleciały w kilka godzin po opublikowaniu tutaj linku, powstrzymam się przed przytaczaniem kolejnych przykładów.

czy tylko mnie EW nie działa ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Awaria w firmie hostingowej, nie mieliśmy na nią wpływu jedynie musieliśmy uzbroić w cierpliwość.

Awarie w firmie hostingowej sie zdarzaja.

Warto by to bylo uwzgladnic tez w stosunku

do osob, ktore maja dodane strony do systemu.

Ja mialem problemy z hostingiem jednego serwera.

Po kilku godzinach wywalilo mi punkty za strony,

ktore byly na tym serwerze.

Zabraklo mi kilka tysiecy punktow i wykasowalo

mi wszystkie przelewy, ktore zrobilem.

Dodatkowo wymazane zostaly informacje o terminach przelewow.

Powinno byc tak:

- punkty powinny byc kasowane po 2 dobach od znikniecia linkow.

(zeby byl czas na usuniecie awarii hostingu)

- przy braku punktow nie powinny byc kasowane wszystkie

przelewy punktow, tylko te, na ktore brakuje punktow.

UP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności