Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Inny zasada działania, ale cel osiąga się ten sam - możliwość nie wykorzystywania X punktów w systemie.

Zresztą magazynować można też na inny sposób, stworzyć projekt i dać mu 100k punktów a w projekcie nie dawać żadnych linków?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Xann to jak? dowiem się co masz na myśli pod słowem magazynowanie? Gdzie i jak to się uzywa? Czy myslisz że z uzytkowników można robić głupków?

Magazynowanie PKT polega na nie przelewaniu wszystkich uzyskanych punktów na linki. Zakładamy ze otrzymaliśmy 30 tys pkt wszystkich punktów, wówczas w zakładce "zarządzanie przelewami" możemy przeznaczyć tylko i wyłącznie określoną ilośc punktów na linki a pozostałem PKT zostawić w magazynie jako zapas.

Ponadto przeznaczone punkty na linki nadal możemy dzielić na projekty i znów możemy część z nich wykorzystać a cześć z nich zmagazynować.

Nie staram się z nikogo robić głupka ale jak wytłumaczysz fakt ze nie wiedziałeś mimo używania systemu od dawana ze jest w nim magazyn pkt nawet podwójny magazyn pkt

Marketing internetowy dla firm

Magazynowanie PKT polega na nie przelewaniu wszystkich uzyskanych punktów na linki. Zakładamy ze otrzymaliśmy 30 tys pkt wszystkich punktów, wówczas w zakładce "zarządzanie przelewami" możemy przeznaczyć tylko i wyłącznie określoną ilośc punktów na linki a pozostałem PKT zostawić w magazynie jako zapas.
A więc albo u mnie to nie działa, albo ja tego nie rozumiem?

Powiedzmy że strona dostaje te 30tys pkt. Przez miesiąc na linki przeznaczam 15tys pkt. Czyli w magazynie zostaje połowa. W następnym miesiącu strona dostaje od googla 0 site i nic nie zarabia i nie dostaje pukntów. Czy w takiej sytuacji moge przez następny miesiąc korzystać tylko z punktów zgromadzonych w magazynie?

.

Skoro "przechowywanie" to na później, a przecież jednak tak nie jest. Czyli nie jest to magazynowanie ani przechowywanie, tylko po prostu nie korzystanie ze swoich punktów. Magazynowanie według tego co pisze yavaho to bardzo ciekawe rozwiązanie.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Myślę, że Xann mówiąc "magazyn" miał na myśli "bufor" punktów. Zostaw sobie zapas punktów w zanadrzu, w buforze, w magazynie - tak na wszelki losowy wypadek. Wtedy można spać spokojnie i bez stresu patrzeć, że wczoraj było 12.5K punktów za jakiegoś spama, a dzisiaj zostało 58 punktów.

Kurde, sam powinienem sobie taki bufor zrobić ;-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Tak sobie testuję na stronie dla mnie mało wartej ale na frazę średnio trudną byłem 9ty zapodałm 4k punktów dwa tygodnie temu i już jestem 11ty jeszcze poczekamy a jak nie to zobaczymy ile trzeba dać żeby wskoczyć wyżej. (domena oczywiście pozycjonowana wcześniej nie sam system )

Sorry nie jestem w stanie tego ci wytłumaczyc, nie potrafię, może ktoś z kolegów pomoże

Post wcześniej napisałes że:

Magazynowanie PKT polega na nie przelewaniu wszystkich uzyskanych punktów na linki. I że można je zostawić w magazynie jako zapas.

Teraz doszło jeszcze jedno określenie: "zapas punktów"

A więc ja tylko chciałem się dowiedzieć gdzie one zostają magazynowane i co można zrobić z tym zapasem punktów?

Jak wcześniej pisałem że ta opcja służy tylko i wyłącznie do ustawienia maksymalnego limitu punktów przeznaczonych na linki a reszta leci w kosmos, to mi ładnie napisałeś że się nie znam.

Ja zaczynam podejrzewać że ktoś tu nie zna znaczeń polskich słow i zwrotów i stąd te niejasności.

.

Myślę, że Xann mówiąc "magazyn" miał na myśli "bufor" punktów. Zostaw sobie zapas punktów w zanadrzu, w buforze, w magazynie - tak na wszelki losowy wypadek. Wtedy można spać spokojnie i bez stresu patrzeć, że wczoraj było 12.5K punktów za jakiegoś spama, a dzisiaj zostało 58 punktów.

....

O właśnie samo sedno o to chodzi, obecnie google świruje z site parę domen np dziś też dostało site wysokości 7000.000.000 przy takim wachnieciu magazyn (bufor) jest idealnym jako firewall zeby takie PKT nie poszły na linki.

Reszta nie leci nigdzie, jest na twoim koncie możesz reszte np sprzedac albo miec bufor bezpieczenstwa na wypadek banów.

Marketing internetowy dla firm

Xann, zabezpieczenie przed gwałtownym wzrostem liczby punktów przeznaczonych na linki powinno już od dawna być wbudowane w system, jak rozumiem na razie ta funkcja jest realizowana poprzez monitoring adminów?

Przyczyn takiego wzrostu może być wiele i bardziej bym się bał czyjegoś działania z premedytacją niż losowych wachań site: w Googlach.

Dodatkowo liczbę punktów za domenę zmodyfikowałbym na średnią kroczącą, która by osłabiła efekt gwałtownych wzrostów i spadków site: - dokładne parametry tej średniej musielibyście już sami dobrać na podstawie prawdziwych danych.

Natomiast najlepszym buforem zabezpieczjącym użytkownika przed gwałtownym spadkiem site: jest po prostu trzymanie iluś tam domen w rezerwie bez systemu, a nie jakieś tam magazyny :)

P.S. Pewnie wszyscy już zauważyli, że Google na normalne zapytanie o site:domeny podaje czasami wyniki bez SI - czy e-web jest zabezpieczony na takie coś, czyli np. raptowny spadek z 30k na 1k albo tylko 100 lub 10?

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności