Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak by kogoś coś jeszcze interesowało to prosze pytac, jeżeli będe mógł to odpowiem :)

Przy tego typu systemie (gdzie użytkownik nie ma możliwości sprawdzenia ile tak napawde jego punktow zostało przeznaczone na realne linki ktore google zaindeksował) na ile procent administrator może sobie pozwolić na podbieranie punktów dla siebie, aby uzytkownik tego nie zauważył?

Nie mam na myśli e-weblink ale system o tego typu konstrukcji z rotacyjnymi linkami :)

.

Mogę odpowiedzieć za e-weblinka a nie inne systemy. E-weblink dopiero będzie zarabiał jak wprowadzi wreszcie opłaty za dodatkowe gadżety zresztą dawno już zapowiadane, mimo szczerych chęci nie mamy kiedy wprowadzać opłat z powodu innych dużych projektów (jak np e-weblink2 :) ) czy też innych ale o tym cicho sza :)

Marketing internetowy dla firm

xann moglbys napisac ile PUNKTOW jest w sumie w systemie ?

Oraz co ile godzin jest odswiezana lista linkow na poszczegolnych serwisach?

edit:

a i jeszcze jedno, czy ilosc linkow ktore sa pobierane przez dany serwis jest stala czy sie zmienia? i od czego ta wartosc zalezy?

pozycjonuj.png

Panie i Panowie tym , którzy piszą że system taki czy taki bierze cos dla siebie czy jest płatny powiem, że nikt nie zmusza do korzystania z niego IMO liczy sie skuteczność, innym piszącym prośby o podaniu na tacy ile potrzeba pkt na to czy na co innego polecam testy i doświadczenia ;)

Szkoda bić piane :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak to mówią prawdziwa cnota krytyk się nie boi a dobry system sam się broni, jak będzie do PUPY to mu nie pomoże nawet reklama w tv.

Tak jak powiedział Beer komu nie pasuje nie używa, nie rozumiem tylko jednego, larum i najwięcej do powiedzenia mają zawsze Ci co nie używają !!!

Marketing internetowy dla firm

Pytam bo wstawilem niedawno link do systemu (pewnie z najwieksza iloscia punktow w systemie) - spodziewalem sie ze pojawi sie na wszystkich serwisach w eweblinku (porownujac ilosc punktow na link z iloscia wszystkich punktow oraz tym ile linkow jest wysylanych do serwisow). Nie chcem wchodzic w szczegoly ale chetnie bym sie dowiedzial co jest grane i gdzie te moje linki sie ulotnily. Albo moze inaczej, czy jest sposob zeby osiagnac taki efekt o ktorym pisalem inaczej...

pozycjonuj.png

spodziewalem sie ze pojawi sie na wszystkich serwisach w eweblinku

teraz nie wiem czy to na serio czy dla jaj ??

odpadam

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności