Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzilo mi bardziej o to aby rozprowadzic wszystkie punkty po wielu serwisach..Bo jak rozumiem teraz mam raczej tak ze sa serwisy w ktorych (przykladowo) 20% punktow w paczce to jest moj link a sa serwisy w ktorych tego linku w paczce wogle nie ma...

pozycjonuj.png

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak ale chodzi mi o zniwelowanie wlasnie roznicy w ilosci moich linkow w paczkach Czy np. 100 linkow zamiast 1 zwiekszyloby ilosc serwisow na ktorych pojawia sie link (no a rownoczesnie zmniejszylo szanse na wyswietlenie sie linka na danym serwisie) ? Czy moze kompletnie nie mam wplywu na to ?

A i jescze jedno pytanie (nie znalazlem nigdzie odpowiedzi). Co wplywa na zmiany % epoint w czasie? Czy np. kazdorazowe wyslanie w systemie paczki do serwisu generuje przyrost wartosci epoint?

pozycjonuj.png

zanim zaczniecie dywagować o co komu chodzi to może najpierw pomyślcie o losowości i rotacji bo system jest rotacyjny i czym więcej pkt tym większa częstotliwość i tym większe prawdopodobieństwo indeksacji linku

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

zanim zaczniecie dywagować o co komu chodzi to może najpierw pomyślcie o losowości i rotacji bo system jest rotacyjny i czym więcej pkt tym większa częstotliwość i tym większe prawdopodobieństwo indeksacji linku
No okej, jest losowosc i rotacyjnosc...a ja sie pytalem jak efektywnie zarzadzac linkami/punktami.
pozycjonuj.png

No okej, jest losowosc i rotacyjnosc...a ja sie pytalem jak efektywnie zarzadzac linkami/punktami.

Tego raczej Ci nikt nie napisze bo jest zbyt dużo indywidualnych dla każdej strony czynników zewnetrznych.

Chodzi o wiek domeny, proporcje pomiedzy linkami stałymi a rotacyjnymi, siła linkowania wewnętrznego, czas, sposób linkowania danej strony i pare innych czynników.

Niestety większośc z Was traktuje systemy na zasadzie ile można/trzeba dowalić i na tym sie skupia cała Wasza problematyka :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Tego raczej Ci nikt nie napisze bo jest zbyt dużo indywidualnych dla każdej strony czynników zewnetrznych.

Chodzi o wiek domeny, proporcje pomiedzy linkami stałymi a rotacyjnymi, siła linkowania wewnętrznego, czas, sposób linkowania danej strony i pare innych czynników.

Niestety większośc z Was traktuje systemy na zasadzie ile można/trzeba dowalić i na tym sie skupia cała Wasza problematyka :P

Nie, nie..to nie tak. Nie pytam sie przeciez w kontekscie samego pozycjonowania. Chodzilo mi o konretny przypadek kiedy chcem wyswietlic linka na najwiekszej ilosci serwisow - aby to osiagnac potrzebuje pomocy osob ktore wiedza na jakiej zasadzie dziala caly silnik. Zdaje sobie tez sprawe ze jesli porozdzielam punkty na wieksza ilosc serwisow(no wlasnie, tylko pytanie jak?) to szansa ze sie wyswietla proporcjonalnie zmaleje.

Z gory dzieki za odpowiedz na nurtujace mnie pytania (te tutaj i te wyzej) przez kogos obeznanego w temacie :)

pozycjonuj.png

A co ma wspólnego jedno z drugim?

Beerbant czy każda Twoja odpowiedz w tym wątku musi się kończyć tak samo nie na temat? Na zasadzie uświadamiania następnemu, że pozycjonowanie nie jest dla każdego.

AdSenseLab testuj, testuj i jeszcze raz testuj, a bedziesz wiedział więcej niż sam admin. A na pewno nie zadawaj czysto technicznych pytań osobom, które nie napisały systemu.

To o co pytasz to raczej nie ma wpływu na częstotliwości pobierania linku lub ilości linków w jednej paczce. Ale na pewno lepiej jest gdy w jednej paczce pojawią się dwa linki do dwóch różnych podstron niż jeden i ten sam link kilkakrotnie zdublowany.

.

Beerbant czy każda Twoja odpowiedz w tym wątku musi się kończyć tak samo nie na temat? Na zasadzie uświadamiania następnemu, że pozycjonowanie nie jest dla każdego.

być może opatrznie zrozumiałem znaczenie słowa efektywne co do drugiego zdania to rzeczywiście walka z wiatrakami :)

AdSenseLab testuj, testuj i jeszcze raz testuj, a bedziesz wiedział więcej niż sam admin. A na pewno nie zadawaj czysto technicznych pytań osobom, które nie napisały systemu.

no właśnie widzisz jakieś sprzeczności z tym co napisałem ? i nie na temat ? napisze więcej, dla każdej strony wyniki testów bedą różne.

I jak tu się nie cieszyć ?

Dzieki takiemu podejściu sporo klientów zmienia firmy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności