Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

2 jubi:

że wraz z linkowaniem nowej domeny tylko linkami rotacyjnymi - gwaltownie wzrasta szansa na ban.

pies.

a masz co wipic?

dokładnie jubi. także posiadam kilka świeżych domen linkowanych samym eweblinkiem i nie mają ani banów ani filtrów i innego badziewia od google.

Odpowiedź powinna brzmieć chyba. Im więcej linków przywalisz z eweblinka na świerzą domenę tym większe ryzyko filtra. Chociaż i tu pewnie róznicą będzie czy walisz wszystko na domene główną z jednym anchorem czy rozkładasz te linki na podstrony i linkujesz kilkoma anchorami.,

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mam pytanie odnośnie przelewania i uzupełniania punktów...

Jak to jest, powiedzmy, że dziś mam 100k punktów, przeleję 50k na inne konto... czyli pozostanie mi 50k.

I po jakim czasie znów będą miał 100k, bo tyle mi wychodzi z serwisów?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar to chyba logiczne :shout: Jak przelew wygaśnie to punkty wrócą na twoje konto. JEżeli na twoim koncie nie będzie wystarczającej ilości pkt na pokrycie przelewu to zostanie on anulowany.

W eweb pkt sie nie wydaje tylko są w ciągłym użyciu

Beerbant zgadza się że dla każdej strony będą inne wyniki (jak by był jakiś przepis to zbędny by był wtedy pozycjoner), ale zawsze można wziąć średnią, i wyciągnąć jakieś wnioski, a w szczególności poznać zalety i wady systemu i umiejętnie to wykorzystać.

Mar w tym systemie nie ma gromadzenia punktów. Punkty można powiedzieć mają wartość chwilową zależną od mocy strony w danej chwili, a w szczególności od site. Wiecej site w danej chwili = więcej punktów w danej chwili, mniej site = mniej punktów.

Ale zawsze możesz skorzystać z magazynu :) Czemu ja miałbym troche nie namieszać w głowach użytkowników jak sam admin to robi? :)

.

Czesc, postanowilem dolaczyc do Was i przetestowac usluge. Jest to moj pierwszy taki system. Oto moje wrazenia jako zupelnego nowicjusza.

System calkiem przyjazny w uzytkowaniu, dosc prosty w instalacji, nie mialem wiekszych problemow przy instalacji, czego nie mozna powiedziec o glowym konkurencie (nie miniej udalo sie i tam ale czekam dalej na aktywacje). Panel dosc prosty, ale za uboga jak dla mnie ilosc funkcji, niejasne jest dla mnie do konca cale te zarzadzanie punktami, w jaki soposob otrzymuje punkty, za wyswietlenia, kliki, jesli tak to ile za co? Dlaczego nie zrobic np jakich statystyk klikalnosci itp. skutecznosci. Wyswietlane jest ilosc pobran, nie wiem do konca jak to sie ma do moich obecnych pkt bo nic mi nie ubywa. Ktory priorytet jest silniejszy 1 czy 10? Nie wiem jak to jest wszystko naliczane. Ogolnie ubogi FAQ, brak manuala, duzo pytan od osoby ktora pierwszy raz sie z tym styka. Nie wiem w jaki sposob moze pomoc mi ten system, bo strone mam juz wzglednie wypozycjowana, poczekamy pare tygodni zobaczymy. Musze takze ponarzekac na to ze jakos czesci stron nie jest zbyt atrakcyjna. Ale rozumiem ze jesli przyjelibyscie wysokie kryteria to system bylby ubozszy o wiele domen. Jeszcze jedno pytanie odnosnie generowanego ruchu. Czy macie system lub planujecie promowac ruch uzytkownikow potencjalnie generujacy wyzsze zyski np w adsense?

ale skad ten ruch?

Chyba troche zle zrozumiales idee tego systemu wymiany linkow.

Nie chodzi tu o traffic lecz o pozyskanie linkow pomocnych w pozycjonowaniu.

Mysle ze zrozumialem :), zdaje sobie sprawe ze glownym celem jest pozyskanie linkow w celu lepszego wypozycjonowanie. Byc moze sie czepiam ale przy okazji wazna sprawa wg mnie jest takze klikalnosc a co za tym idzie okreslone korzysci, ( np wplywy) dla danej strony.

Czy mam rozumiec wobec tego ze wszyscy kozystamy z tego narzedzia aby zrobic sobie maly zbior linkow ktory jest na przydatny tylko po to zeby poprawic sobie pozycje w wyszukiwarkach? Czy mam nie zwracac uwagi na jakosc?

Tak wogole to spoko ze tworzycie cos takiego, mysle ze za jakis czas bedzie to coraz lepsze narzedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności