Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

ja uzywam specjalnie FF wlaczam po to :placze:

Moj koncert zyczen:

_blank dla linkow

link do site:strona_linkowana

;)

https://mastonmp.pl/E-WebLink/E-WebLink.LinksPos.user.js

:placze:

Musze jeszcze pomyśleć jak sobie poradzić z większą ilością linków bo coś Google lubi banować moje IP.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja korzystam - przyznaję się :-) Ale akurat jakoś miło patrzeć na liczby w panelu ;) Gdyby tylko nieznajomy autor poprawił to, że czasami strona zostaje wywalona z systemu. Mianowicie czasami się sama "dezaktywuje" i muszę ją aktywować ponownie.

Dezaktywacja jest z winy boota któremu coś się nie spodobało, np serwer leżał , system został usunięty , zastosowano cloaking. Za tydzień odblokujemy żółte kartki które będą przyznawane za oszukanie systemu, domeny na których zostanie wykryty cloaking przez moderatora zostaną od razu zblokowane bez możliwości odblokowania.

500x62.gif

np serwer leżał
Może w przypadku stwierdzenia "błędu" warto sprawdzić stronę kilka razy (np. 3 razy co 5 minut) przed dezaktywacją ? Lub sprawdzić kilka razy i automatycznie aktywować po stwierdzeniu prawidłowego wyświetlania linków.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Czy będzie jakaś opcja automatycznej próby aktywowania linków przez system?

Jeśli ktoś wyjedzie sobie na wakacje i będzie chwilowy pad serwera... ma siedzieć przy kompie i aktywować stronki w e-weblinku zamiast cieszyć się słońcem bądź czymś / kimś innym?

Case study jak pozyskać więcej leadów

przepraszam bardzo:

a) przekierowania są tylko z "swww.pl" na "www.swww.pl"

;) strona stoi u bardzo dobrego usługodawcy -IQ.pl i nie ma problemów z uptime.

c) nie korzystam z black SEO.

Możesz jeszcze raz wytłumaczyć bez oskarżania mnie o cokolwiek czemu Twój bot dezaktywuje moją stronę? przez 3 dni był spokój tylko dzisiaj takie dziwne zachowanie ma miejsce.

https://mastonmp.pl/E-WebLink/E-WebLink.LinksBulk.user.js

Dodaje opcje bulka podczas dodawania linków. Można dodać wiele linków bez ciągłego przeładowywania strony.

------

Tomick, roboty dezaktywują stronę gdy ta:

• Stosuje przekierowanie ze strony głównej
  • Nie wyświetla linków
  • Skrypt instalacyjny został zmodyfikowany

Także może to być chwilowa niedyspozycja Twojego serwera, paru sekundowa.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

no przed chwilą drugi raz mnie wywalił ten głupi bot ;)

bot wchodzi na www.swww.pl więc nie dostaje nagłówków przekierowania, jakby to miało miejsce przy wejściu na swww.pl.

Linki są wyświetlane, a przy skrypt nie był ruszany.

Sugeruje umożliwienie wglądu w error-logi bota. Tzn. aby każdy użytkownik miał możliwość wglądu w błędy, które bot znalazł na stronie.

A co myślicie żeby zrobić jakieś dostępne statystyki typu ilość PR5 ilość PR4 itd , ilość domen aktywnych nie aktywnych , ilość userów czynnych , zbanowanych ? może rankingi np pierwszej 10 userów taki top pod względem pkt ? - wnoszę taki pomysł pod dyskusje

Marketing internetowy dla firm

Ale motywująco podziała do wrzucania dmozów, qlwebów... a przecież lepiej jak ktoś wrzuci 10 domen po 10k site niż 1 dmoz i będzie miał tyle samo pkt.

Faktycznie motywujące będzie bardzo ;) Wreszcie zobaczymy ile pkt ma Kuba skoro link do forum.optymalizacja.com jest na co 2 stronie ;)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ja to się już lepiej na temat eweblinka nie wypowiadam ;)

bo mnie zaraz dziwni ludzie powiązują ;) że to moje.

https://www.goldenline.pl/forum/pozycjonowa...stron-www/88637

eh normalnie już człowiek nie może napisac że coś powstało bo zaraz wymyślają i jakiś powiązań szukają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności