Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A czy będzie dodana możliwość eksportu? Przyda się przed 1 lut. Skoro projekty zostaną skasowane. Będzie łatwo je przywrócić po opłaceniu :lol:.

Sama idea eksportu linków uzasadniona może być wyłącznie w celu archiwizacji danych. Nie planujemy usuwać projektów po nieopłaceniu abonamentu a jedynie wyłączyć do nich dostęp. Dlatego jeśli nawet ktoś będzie miał kilkudniowy poślizg w płatności to większych strat w linkach nie poniesie, gdyż zaraz po aktywowaniu konta płatnego projekty wrócą na swoje miejsce.

Pozdrawiam,

Gatzec.

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

A nikt nie powiedział że importowane pliki muszą być w kodowaniu utf-8. I musiałem przetestować wszystkie polskie mozliwości aż trafiłem :P Może by dorobił konwersje polskich czcionek?

Export był by przydatny jak by podawał rowniez id linku. Wtedy na podstawie id (podczas importu) mozna by było już zmienić/uaktualnić anchor lub priorytet linku, ktory już został wcześniej dodany.

.

Ja właśnie się zarejestrowałem i już widzę pierwszą wadę - nie można dodać adresu strony bez www - moja strona ma przekierowanie z "www" na nazwę domeny, co uniemożliwia mi współpracę z e-weblink....

Ja wiem, dlaczego tak - jednak nie jest to chyba najlepsze rozwiązanie - patrzę z punktu widzenia użytkownika, a nie właściciela systemu - usunąłem przekierowanie, ciekawe, czy podstrony mi policzy.

Ok, teraz już widzę, że to rozwiązanie jest ostatecznie i nigdy się nie zmieni, hehe. Sorry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności