Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

A co z site mam strony ktore nie byly przeliczone od 6 a wiekszosc ma juz z 9/11 jakas czkawka czy jak to jest pobierane ;]

Strony z zerowym site są rzadziej odświeżanie niż z site większym od 10 nie ma sensu odświeżać takich domen tak samo jak zaindexowanych, dlatego jeżeli ktoś jest niecierpliwy może ręcznie sobie przyśpieszyc

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

includes/functions.php:

po

// Which timezone?
$tz = ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS) ? strval(doubleval($user->data['user_timezone'])) : strval(doubleval($config['board_timezone']));

dodaj

include 'nazwa-pliku.php';
$weblink = fetch_weblink(' | ');

po

'T_STYLESHEET_NAME'		=> $user->theme['theme_name'],

dodaj

'WEBLINK'					=> $weblink,

styles/prosilver/template/overall_footer.php

przed

</body>

dodaj

{WEBLINK}

Przypominamy ze od 1 lutego wejdzie w życie płatna wersja systemu PRO, koszt 30,- netto za miesiąc czasu,

Na wersje PRO składać się będą PROJEKTY linków , oraz transfer punktów.

Na kontach free 1 lutego znikają możliwosci przelewu PKT oraz znikają KATALOGI

Moduł płatności będzie uruchomiony od 23 stycznia.

Pytam tylko orientacyjnie bo wersje płatną opłacę jako pierwszy, ale w systemie za free nie będzie można dodawać katalogów? A co z opisami gg, dmozami, wiki, szokami?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Na kontach free 1 lutego znikają możliwosci przelewu PKT oraz znikają KATALOGI

A o co chodzi z tymi katalogami? Nie kumam !!!

A jeśli teraz mam 2 swoje konta i na to drugie zrobiłem dawno temu przelew punktów tylko dlatego, że system nie pozwalal na kumulowanie nie wykorzystanych punktow to co teraz mi skasujecie to 2 konto? Zostawcie je w spokoju, bo nie chce mi sie wszystkich stron linkowanych z niego przenosic (albo zrobcie "transfer stron" zebym 1 kliknieciem przeniosl strony z likwidowanego konta na konto o wskazanym loginie - wtedy to bedzie ok, bo w innym przypadku robicie uzytkownikom dodatkowa prace i balagan). Tak wiec ja proponuje pozostawic obecne przelewy i obecne konta a po prostu uniemozliwic nowe przelewy od "magicznej daty" :) 1 lutego. Bedziecie mieli swoj cel, bo ci co wam nie placa nie beda i tak mogli juz sprzedawac a ci co maja punkty rozdzielone miedzy SWOJE konta nadal beda mieli je aktualne i nie beda musieli przez wasze pomysly tracic czasu na reczne przenoszenie wszystkiego. No albo tak jak napisalem: zrobcie 1 przycisk na potrzeby tej akcji: "Przenoszenie stron linkowanych" na konto macierzyste (z ktorego poszedl przelew punktow).

Pytam tylko orientacyjnie bo wersje płatną opłacę jako pierwszy, ale w systemie za free nie będzie można dodawać katalogów? A co z opisami gg, dmozami, wiki, szokami?

Poprzez KATALOGI miałem na myśli : katalogi na linki w dziale linki , sorry !!!

A zwykłym przelewem będzie można zapłacić?

I nieśmiało o fakturkę zapytam - będziecie wystawiać?

Tak oczywiście, cena 30, jest ceną netto, wszysko będzie fakturowane, mechanizm podobny jak w nazwa.pl

Przelewy mogą byc otrzymywane na konta podstawowe bez konieczności opłacania konta PRO

Ja poprosze o odpowiedz co sie stanie 1 lutego w moim przypadku opisanym powyzej:

- 2 konta,

- czesc punktow z 1 konta, na ktorym sa dodane strony generujace punkty zostaly przelane dawno temu na inne konto,

- a wiec uzywam 2 kont.

Co sie zatem stanie? Moje konto nr 2 zniknie? Wyzeruje sie liczba punktow, znikna linkowane strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności