Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może wstecz nie ale nie można z dnia na dzień wprowadzić zmian w regulaminie. Każdy użytkownik powinien otrzymać informację o zmianie w regulaminie i po xx dniach regulamin może być wprowadzony.

Tonący brzytwy się trzyma .........

Nowy system dziś się ukazał i już panika w pozostałych systemach.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Troche nie rozumiem Cie xann, wiesz, że jestem fanem systemu, ale chce też przetestować inny produkt - konkurencji. Ze względu na zmiany w regulaminie, będą musiał usunąć kilka stron w e-weblinku i dodać tam. Boisz się, że konkurencja Cie przerośnie? Oboje jedźcie całe ciasto, a nie dzielcie ko na dwie części od razu.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT nie chodzi o nowy system chodzi o kopie e-welbinka, nigdy nie atakowałem caramby bo jest własnym tworem a nie kopią mojego systemu, tutaj masz ewidentną kopie a czy skuteczna ? w niej są domeny miast które wyleciały z e-weblinka jak myślisz dlaczego wyleciały ???

Marketing internetowy dla firm

Hm zmiany dobre,

Co do regulaminu - na to by mial skutecznosc 14 dni.

Co do konkurencyjnego systemu - nie traktowalbym jako kopia - podobienstwo uzycia panelu/95% to tylko uznanie dla kogoś kto wprowadził to wcześniej.

Coś jak PHPBB i IPB i inne fora. Więc widac panel okazał się intuicyjny a autor nowego nic nie dodał poza sprawdzaniem pozycji. Reszta taka sama, jednak nie skupiałbym się nad tym jako KLON, KOPIA.

Co do działań - nie są związane zapewne z samym powstaniem nowego systemu, tylko z wprowadzeniem nowych zasad 1 lutego ogłaszanych znacznie wcześniej - jak sądze oczywiście. O zmianach na ircu było słuchac już miesiąc temu, widać tutaj dochodzi później.

Liczy się promocja sprzedaży - Adsense zachęcał wydawców nie tym co daje i jakie warunki bo tych nikt nie znał, tylko Adwords poprzez promowanie sprzedaży zwiększał zyski wydawców.

Jak sądze dziś weblink ma najmnocniej wypromowaną sprzedaż pkt i długo to się nie zmieni.

Ludzie będa w systemie tak długo jak długo będzie opłacało się sprzedawać pkt.

A sądząc po wielu akcjach promocyjnych nastawionych na zwiększenie sprzedaży która i tak juz jest wysoka - taka sytuacja będzie trwała długo.

Pozdrawiam

Mariusz

W związku z zaistniem kopi e-weblinka wprowadzamy nowy PKT 7 w regulaminie.

pkt 7. Inne systemy wymiany linków.Dopuszczalna jest wspolna instalacja jedynie z systemami linkow stalych.

https://www.e-weblink.com/regulations.php

Taki sposób zmiany regulaminu to dziecinada. I nie każcie mi tłumaczyć dlaczego. Wspomnę tylko, że akceptacja regulaminu umożliwia przystąpienie do systemu. Jest to swego rodzaju umowa cywilna, a tego rodzaju umowy nosi nazwę umowy adhezyjnej. (Ciekawscy - do wiki). Zmiana regulaminu jest zmianą umowy, którą druga strona może zaakceptować lub nie - możliwe systuacje powinny być przewidziane w regulaminie. Tymczasem w regulaminie e-weblinka mamy tylko to: "Rejestrując się w programie użytkownik akceptuje regulamin" i ani słowa o zmianach. Ja akceptowałem inny regulamin, więc jaka jest właściwie moja systuacja?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności