Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

a jaka swieta glowa bedzie uznawala czy system jest staly czy tez dynamiczny?

Linkorn? Staly czy dynamiczny?

Zmiana regulaminu musi byc chyba zaakceptowana przez uzytkownika? Powiadomienie userow ?

A jak zrobie sobie sam system to co wtedy? Nazwe go statycznym a faktycznie nim nie musi byc, to co wielki brat lub moze jeszcze Jaroslaw K. bedzie to oceniac?

pkt 7 spowoduje wiecej strat niz zyskow, ja musialbym wywalic polowe zaplecza to samo pewnie zrobia inni

A ze jest jakis nowy system ktory jest konkurencja, bo tam sa strony ktore weblink nie akceptowal no to trzeba sie jakos zemscic nieprawdaz ?

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak zgodnie z przepisami jest cos takiego. Akceptuje nowe warunki lub nie - jeżeli nie, umowe uznaje się za zerwaną - więc użytkownik np. wycofuje swoje zaplecze.

Na akceptacje nowego regulaminu jest 14 dni jak pamiętam. Brak akceptacji - zerwanie umowy, gdyby łaczyły się z tym jakies promocje, użytkownik nie ponosi odp. i zrywa umowe z tytulu zmiany regulaminu. Jednak takich promocji jak sądze nie było. Więc poprostu umowa wygasa po 14 dniach a zalogowanie się po 14 dniach od wprowadzenia zmian w regulaminie moze oznaczac akceptacje.

Dobrze by było jakbyś Xann dodał podczas logowania do panelu od dnia ogłoszenia - Akceptuje nowy regulamin i treść a brak akceptacji po 14 dniach zawiesziałby działanie konta.

Netelektryk - dlatego sugerowałbym Tomkowi by obecni userzy nie musieli dokonuwać zmian - iż chodzi o system np istniejące i popularyzowane na PIO w dniu 31 grudnia 2007 r.

Wtedy nie musisz dokonywac zmian w już istniejącym zapleczu.

Pozdrawiam

Mariusz

no i ja mam dylemat

mam wlasny system linków rotacyjnych na wlasnych stronach gdzie linkuje podstrony moich stron oraz miejsca gdzie mam linki i teraz mam zdecydowac albo e-weblink albo moj ??

gdyby nie sprzedaz punktów to bym sie zastanawial co zrobic w takiej sytuacji choc wlasnie nie zostalo wyjaznione jakich systemów nie mozna miec u siebie - linkujpro jasno mowil ze nie akceptuje linkor a tu jest to troche zbyt ogolnie powiedziane i daje mozliwośc swobodnej oceny i tym niestety doprowadzi ze ludze bede musieli decydowac ktory system rotacyjny wybrac i tym samym zmniejszy ilosc stron w systemie

ps. widze ze punkt 7 regulaminu znikł :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Iguana - tzn ja nie mam na mysli MOC pozycjonowania. Z tego pkt oceniac nie bede, widze inne czynniki.

Dlatego nawet mi sie osobiście podobał pkt zakazujacy dokladania nowego systemu, bowiem tak znow linki sie beda rozkladały na więcej outów.

Ja oceniam aspekt sprzedażowy - pkt/wartosć świadomość - jednak moja ocena wynika z szeregu pewnych rzeczy które wplywaja pozytywnie na czynnik sprzedaży.

Prawdziwa dziecinada z tym punktem 7.

Nawet jezeli by zostal pewnie ktos moglby postraszyc jakims pozwem czy czyms.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Faktycznie to troche śmieszne. I w ogule jak określić ktory system jest stały a ktory rotacyjny?

A jak by ktoś miał zainstalowane 10 systemów stałych i 100 linków wychodzacych to wszystko by było w porządku? :D

Z drugiej strony ta opłata za system. Komu teraz bedzie się opłacało płacić abonament (mam na myśli tych ktorzy sprzedawali punkty)? Ten kto miał tylko 10 lub 20k do sprzedaży na pewno nie zostanie w systemie.

.

30 zł miesiecznie jest dużą kwotą dla pozycjonera ?

i nawet 300 zl dla prawdziwego pozycjonera to nie problem

Tylko..... po co placic skoro mozna miec to samo ZA DARMO w innym systemie ?

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności