Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To czy cos jest warte tyle i tyle to ocenia klient na podstawie tego co oferuje rynek.

Dla pozycjonera 30 zl to nie problem dla pokemona co pozycjonuje strone na fraze "czesiulek w włatcóf" 30 zl moze byc za duzo. Kwestia tylko dla kogo dany system jest przeznaczany.

Używaj Cuilla i Hakii

tomek nie placisz za funkcje, tylko za to że np. sprzedajesz pkt/przelewasz a przelewasz bo np. masz zbyt/masz zbyt bo system jest znany itp itd.

30 zł nie jest dużo, dla innych jest - jednak czy przenosząc się do innego - będziesz miał po co przelewać pkt ?.

Nie wiem, wydaje mi się że rozwinięcie sprzedaży to z 3 msc minimum.

Może się myle, ale system jest przeznaczony dla pozycjonerów i promowany jako narzędzie biznesowe - no chyba że nie, jednak na tym etapie nie wiedze by to był system o taki sobie, tylko taki ktory jest wiarygodnym narzedziem biznesowym.

szooku znacznie szybciej mozna rozwinac sprzedaz. Kiedy? Gdy rynek wyceni obiektywnie stosunek ilosc pkt/cena i moze to zajac znacznie mniej czasu niz 3 miesiace

Używaj Cuilla i Hakii

Nie zgadzam sie wkladam swoje strony co prawda dostaje linki ale tylko w pewnej czesci oddajace to co wkladam i jeszcze mam za to placic? Jesli zostana wprowadzone oplaty za korzystanie to bedzie absurd, ale juz beze mnie

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

30 zł miesiecznie jest dużą kwotą dla pozycjonera ?
Miałem na myśli tych ktorzy sprzedają punkty i mają ich niewiele. Jak ktoś ma do sprzedaży 10k to sprzeda to za 40zł a 30zł zapłaci za abonament. I jaki w tym interes?

W dodatku tych strony/uzytkowników z mniejszym site jest więcej. W dodatku takie strony chyba są bardziej wartościowe dla systemu?

I myśle że troche odpadnie takich stron, bez specjalnego uświadamiania ich użytkowników że do tej pory byli wykorzystywani w porównaniu ze stronami z wielkim site.

.

Saint z tego co ja wiem, jest wersja bezpłatna - taka jak była na początku.

Więc czemu masz płacić. Płatne z tego c ja wiem są funkcje przelewania i jakieś tam coś w panelu.

Netelektryk pewnie że można zrobić szybciej - kwestia tylko możliwości.

Yavaho mozna posiadac 10 malych stron i sprzedawac 100 tys.

Mysle że user z 1 domena nie nastawia sie na sprzedaz pkt, tylko na linkowanie. A przeciez za to nie placi.

A może nie chodzi o wysokość tej kwoty, tylko o to że jest jednakowa dla wszystkich? Z czego wyniknie pewne rozgraniczenie jakie strony teraz będą dodawane do systemu.

Mi raczej chodzi o zależności pomiędzy poniższymi punktami:

1) Dla kogo i dla jakich stron wprowadzenie opłat bedzie korzystne, a dla kogo niekorzystne?

2) Jakie strony znacznie bardziej wpływają na skuteczność systemu?

.

No dobra (bo znowu sie tasiemiec robi) prosze xann o konkretna odpowiedz:

1. Interesuje mnie tylko linkowanie stron, nie sprzedaje punktow.

2. Mam obecnie 2 konta, na to drugie przelalem punkty jeszcze w czasach gdy system nie pozwalal na kumulacje punktow i nie wykorzystywanie ich.

3. Na tym 2 koncie (na ktore przelalem punkty) mam iles tam stron, ktore linkuję tymi punktami.

Czyli teraz musze:

a) cofnac ten przelew punktowy (bo i tak mi go cofniecie 1 lutego),

b ) recznie dodac do konta nr 1 wszystkie strony linkowane na koncie 2 (nie da sie tego zrobic automatycznie).

Czy tak?

I czy ta wersja platna to tak naprawde jedynie jest dla osob sprzedajacych punkty? Czy daje jakies wymierne korzysci? Ja punktow sprzedawac nie bede a bajery w panelu mi do szczescia potrzebne nie sa, bo i tak ich nie uzywam. A zatem zeby zachowac podstawowa funkcjonalnosc systemu (dodawanie stron wlasnych, zdobywanie punktow i linkowanie za te punkty innych stron) wystarczy mi wersja darmowa?

Z gory dzieki!

Czyli teraz musze:

a) cofnac ten przelew punktowy (bo i tak mi go cofniecie 1 lutego),

:) recznie dodac do konta nr 1 wszystkie strony linkowane na koncie 2 (nie da sie tego zrobic automatycznie).

Czy tak?

I czy ta wersja platna to tak naprawde jedynie jest dla osob sprzedajacych punkty? Czy daje jakies wymierne korzysci? Ja punktow sprzedawac nie bede a bajery w panelu mi do szczescia potrzebne nie sa, bo i tak ich nie uzywam. A zatem zeby zachowac podstawowa funkcjonalnosc systemu (dodawanie stron wlasnych, zdobywanie punktow i linkowanie za te punkty innych stron) wystarczy mi wersja darmowa?

Z gory dzieki!

1) wygasnie

2) jest obecnie import i export linków wiec mozesz sobie powiedzmy przezucic linki miedzy kontami bez problemu

3) Tak faktycznie może byc dla osób sprzedających PKT

Chodzi nam o odzielenie pozcjonerów tych za 9,99 od Pozycjonerów

Wersja damowa w zupełności Ci wystarczy.

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności