Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

.......Myśle, że za tą jedną funkcję warto jest zapłacić 30zł miesięcznie zarówno dla własnej wygody jak i oszczędności w czasie.

ale w poscie powyzej pisłes ze 30 zł to za mało i powinno byc drozej :D

Znajac zycie to bedzie to tak: teraz jest 30 pozniej zrobi sie 50 pozniej 100, pozniej 200 itd....

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Troche OT, ale ważne:

https://www.e-weblink.com/account_payment_new.php

Jaka jest kwota netto, tylko podane brutto - jak dla osób poza UE/z NIP-EU?

I ten regulamin, czy to żart?

https://www.e-weblink.com/regulations.php

To może być dla pokemonów, ale jako regulamin między firmamy, żeby wpłacić kasy?

Np. kompletnie braki:

brak strony (umowy), brak nazwy, NIP, REGON, czy firma ma NIP-EU itd.

Dod czepiasz się. tak pisałem że powinno być drożej i że 30zł to nie wielka kwota ale to właśnie 30zł jest ceną za jakie będzie sprzedawane konto pro dlatego napisałem 30zł a nie 50zł. W sumie 50zł to także nie wielka kwota dla kogoś kto pozycjonuje strony zawodowo i chce mieć ładnie wszytko posegregowane gdyż zależy mu na czasie i lubi wygodę.

Jeśli chodzi o sprzedaż małych ilości pkt to ktoś mnie nie zrozumiał do końca. Chodziło mi osoby co sprzedają do 10 000 pkt miesięcznie, a nie osoby które sprzedają np. 100 000 ale dzielą je na mniejsze paczki. Płacisz przecież za korzystanie z konta te 30zł a nie za jednorazowy przelew pkt jakiejś osobie.

Jak zalaci kilkadziesiąt osób to przynajmniej xanowi się dedyk zwróci i czas poświęcony na rozwój systemu :)

.......Myśle, że za tą jedną funkcję warto jest zapłacić 30zł miesięcznie zarówno dla własnej wygody jak i oszczędności w czasie.

Znajac zycie to bedzie to tak: teraz jest 30 pozniej zrobi sie 50 pozniej 100, pozniej 200 itd....

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To jak w końcu, można mieć na stronie z systemem e-weblink inne systemy linków rotacyjnych?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zawsze można podwyższyć cenę, wytłumaczyć klientowi, że są zmiany i każdemu klientowi po kilka złotych podwyższyć wynajem - klienta to nie zaboli, a gro osób sprzedających punkty opłaci tym samym weblinka.

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Czy ja coś przegapiłem?

Za próby oszukania systemu, nie właściwe jego wykorzystywanie lub działanie na szkodę systemu konto użytkownika zostanie zablokowane Administratorzy systemu mogą usunąć konto bez podania przyczyny. Rejestrując się w programie użytkownik akceptuje regulamin..

Niemal jak regulamin (za przeproszeniem) Google :D

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

rozumiem że ten punkt 4c zapisany w regulaminie

"Pięć żółtych kartek oznacza zablokowanie konta i domen dodanych do systemu bez możliwości ich ponownego dodania."

jest dyskusyjny - dobrze wiemy że są hostingi i hostingi .... oraz zdarzają się przypadki losowe

Oczywiście w chwili kiedy otrzymam 5 żółtych kartek otrzymam jakiś e-mail ?

Dodatkowo punkt 7 regulaminu

Za próby oszukania systemu, nie właściwe jego wykorzystywanie lub działanie na szkodę systemu konto użytkownika zostanie zablokowane Administratorzy systemu mogą usunąć konto bez podania przyczyny. Rejestrując się w programie użytkownik akceptuje regulamin..

jest pojechany.

thor_in z tego co widzę

To jak w końcu, można mieć na stronie z systemem e-weblink inne systemy linków rotacyjnych?

w regulaminie nie ma nigdzie inf. o innych systemach linkujących - więc wg mnie można.

dokladnie..ja pisze o tym domyslnym pririorytecie w eweblinku od dawna i zero odzewu,..a szkoda bo to jest 2 minuty roboty przy kodzie (z czego 3/4 to szukanei odpowiedniej linijki w kodzie).

Pisze tu bo tyczy się to e-welbinka, otóż już można od wczoraj importować linki z wagami ;)

Marketing internetowy dla firm

Zróbcie możliwość eksportu linków w panelu. Teraz jest eksport serwisów i TYLKO IMPORT linków. A przecież skoro konta, na które można było sobie przelewać punkty zostaną 1 lutego wyzerowane to chodzi o to żeby przenieść z nich LINKI a nie serwisy (bo ich tam nie ma!). I o to wczoraj tutaj kilka razy się pytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności