Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Marcin bo ;) Ciebie można.

Ale ja ;)? kurde nie uzywał nigdy żadnego od początku jak się tym zajełem na imię mojego PSA który wabi się SEO nie skalany system.

Ty to pewno zrobiłeś tego eweblinka a kurde jakieś dziwne ludzie pisza że to ja. Zapominają o własnym PR który miały na tym forum sprawa gdansk-->kraków :) to sobie miejsce znalazły na GL na wciskanie głupoty.

Pozdrówka

Mariusz

Skoro sprawdzacie 200 stron dziennie to co ile moze trafic na jedna z powiedzmy moich stron? to jeden, a dwa chcialbym zapytac o spamiki i strony znacznie odbiegajace od legalnosci tego co jest na nich prezentowane. Konkretnie dla niekturych nie jest wazne czy link do jego/jej strony jest na stronie typu smieciara lub na stronie, na ktorej oferowane jest np. pisanie pracy magisterskiej za pieniadze... ja naleze do osob, ktore ewentualnie zyczyly by sobie ograniczenia na tym polu tak mocno jak to mozliwe... moze to sa pobozne zyczenia, ale wole miec linki na stronach, ktore sa zgodne z obbowiazujacym prawem i nie sa smieciami internetowymi lub przynajmniej nie wygladaja jak wywloka zlozona z samych rssow.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Saint imo pobożne życzenie... które może być spełnione jedynie w systemie w pełni moderowanym.

Weblink daje pkt za site: a czym najłatwiej nabić sait ? Spamem .... hamskim spamem...

Więc już wiesz co bedzie w tym systemie..

rss, dmozy, biblie, katalogi, wiki i nne śmieciary... wiem bo "pare" już widziałem.

Saint imo pobożne życzenie... które może być spełnione jedynie w systemie w pełni moderowanym.

Weblink daje pkt za site: a czym najłatwiej nabić sait ? Spamem .... hamskim spamem...

Więc już wiesz co bedzie w tym systemie..

rss, dmozy, biblie, katalogi, wiki i nne śmieciary... wiem bo "pare" już widziałem.

Z tego co zostało powiedziane przyjmują wszystko oprócz stron typu sex, zresztą dla chcącego łatwo sprawdzić jakie są domeny w systemie wystarczy zrobić dwu tygodniowy test, wiem ze pozycjonowanie opiera sie na teoriach pozycjonerów ale może przestaniecie teoretyzować na temat systemu którego nie używacie. Przetestujcie i powiedzcie system jest do xxxx bo ........... ma dziury tu i tu - porażka. Jak narazie widze wiecej zadowolonych jak niezadowolonych

Wymienieniu chamskiego spamu padły katalogi ciekawe dlaczego je masz w stopce ;) skoro to chamski spam.

Marketing internetowy dla firm

...bo też trzeba wiedzieć jak zrobić site: na chamskich spamach ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

To byl moj subiektywny punkt widzenia i nie oczekuje jego spelnienia jednak wyrazam swoje zdanie na ten temat i nie koniecznie kazdy akurat musi podzielac to zdanie, jednak jego wyrazanie gwarantuje mi najwazniejszy dokument w tym kraju czyli konstytucja ;).

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

spam czy nie spam - to jak zawsze czysta teoria.

Kwestia tylko czy skuteczny.

Jeżeli owe linki są na stronie wygenerowanej ale linki są mocne to chyba oczywistym jest że są lepsze niż na super stronie z małym power linkiem.

Dla mnie w systemie liczy się napewno jego moc a nie jakie posiada domeny.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności