Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Xann widzę, że system nieustannie się rozwija :P Bardzo fajnie :)

Wykresy site rewelacyjny pomysł :) Jeszcze dodajcie edycje anchorów i adresów www i po prostu opłacam PRO na pół roku :P

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Statystyki systemu

Liczba unikalnych adresow IP domen: 1,557

Użytkownicy: 2,321

Domeny: 15,675

Linki: 35,720

PR0 - 12,654 PR1 - 1,243 PR2 - 1,227 PR3 - 571 PR4 - 136 PR5 - 9

Ostatnie 30 dni

Użytkowników aktywnych: 1170

Użytkowników zarejestrowanych: 309

Dodanych domen: 4847

Dodanych linków: 11474

Dodanych przelewów: 346

Marketing internetowy dla firm

Przydałaby się opcja monitorowania pozycja przy każdym linku. Seo.net.pl ją wprowadził i naprawdę bardzo jest to użyteczne. Jestem gotowy nawet płacić więcej za taką opcję...

P.S. Wiem, że na Web-tool jest taka opcja, ale po pierwsze jest ona beznadziejna (tylko TOP 10?), a po drugie nie lubię marnować czasu na skakanie pomiędzy dwoma serwisami.

Rzeczywiście na Web-tool'u samemu ustawiłem TOP 10 o czym zapomniałem... więc zwracam honory.

Jeśli chodzi o monitorowanie pozycji to mam własny system i nie potrzebuję by e-Weblinku rzucał całą historię pozycji z Google. Potrzebne jest mi to, by bardziej sprawnie przykładał odpowiednie ilości punktów na link. Obecna sytuacja powoduje to, że nie prowadzę takich analiz, gdyż są zbyt czasochłonne.

Obecnie taki profesjonalny monitoring fraz oferuje web-tools i dlatego go polecamy , ten monitoring sam w sobie jest nadal rozwijany , dochodzą nowe opcje.

Naszym założeniem od początku miał być system prosty i skuteczny i dzięki takim założeniu osiągnęliśmy sukces i mamy mocny stabilny system o której sami użytkownicy też dbają. W opracowaniu mamy parę niespodzianek ale ujrzą one światło dzienne jak zwykle po przetestowaniu.

Również bardzo by mi zależało na wprowadzeniu przy imporcie opcje wklejania haseł, a nie tylko przesyłania jako plik. Często generuję jakieś dane, następnie muszę je zapisać do pliku, zastanowić się czy mam odpowiednie kodowanie i dopiero mogę je puścić do systemu...

Również bardzo by mi zależało na wprowadzeniu przy imporcie opcje wklejania haseł, a nie tylko przesyłania jako plik. Często generuję jakieś dane, następnie muszę je zapisać do pliku, zastanowić się czy mam odpowiednie kodowanie i dopiero mogę je puścić do systemu...

Propozycja godna uwagi , taki update zostanie wprowadzony

Zacząłem testować ostatnio i bardzo pozytywnie oceniam efekty. Fraza średnio-trudna i po dwóch dniach kilka oczek w górę. Poczekamy na dłuższe efekty. :-)

Mi wszystkie strony skoczyły w górę po dodaniu do e-weblinka. :)

tomekg ja też tak kiedyś miałem, e-weblink support kazał wstawić kod autoryzacyjny na stronę i domena została usunięta z panelu złodzieja

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Nie ma czegoś takiego jak "[ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] domeny" !!! Obecny stan jest wynikiem np podłaczenia systemu do domeny a nie dodaniu domeny do systemów , wówczas domena oczekuje na dodanie, jeżeli właściciel zapomni o domenie a wierzcie mi jak bardzo dużo ludzi zapomina o tym linki na domenie wyświetlają się w postaci no host &| niezarejestrowana strona | brak hosta

Wówczas "łapacz domen" sobie dodaje taką porzuconą zapomnianą domenę do systemu na swoje konto - i linki się na niej juz wyświetlają a nie marnują :)

Żeby odzyskać domenę wystarczy https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=641.0 ot i wszystko :) a zawód "Łapacza domen" istnieje od początku systemu lider ma na swoim koncie ponad 400 znalezionych domen :) co by nie było ze system sobie je przygarnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności