Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie jest kradzież domen !!! , sam pomyśl czy lepiej jak domena wyświetla linki: brak hosta niezarejestrowana brak hosta strona 906 czy wyświetla linki z systemu ? a takich domen jest masakrycznie dużo to nie jeden przypadek , użytkownicy po prostu zapominają przy 300 domenach o paru taki Aqqry zapomniał o 15 ostatnio :)

Marketing internetowy dla firm

przygarniecie punktów za taka domene jest nie wporzadku i w przypadku takiego czegos ja bym tego nie tolerowal

inna rzecz to niewyswietlanie linków tylko tekstu - w sumie jak wlascicielowi to nie przeszkadza to jego problem, ale w sumie tez wole gdy siw moje linki wyswietlaja ale powinno byc to inaczej zrobione, gdyz nie moze tak naprawde ktos korzystac z kogos pracy

kwestia jak rozwiazac sytuacje aby kazdy chcial zatwierzdac strone w systemie co widac na przykladzie nie zawsze jest robione ??

na to nikt nei znajdzie odpowiedzi !!!

fakt jest jeden - jesli linki szly by na wlascicieli to OK - ktos zainstalwoal system i nie aktywowal jego strata, ale powienien dostac meila po kilku dniach aktywuj strone i jesli tego nie zrobi to mowi sie trudno w takim przypadku

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

i właśnie taka akcja powoduje że właściciele robią weryfikacje swoich porzuconych domen !!! i odnajdują zguby , juz się parę odnalazło ,

Jeszcze raz powtarzam bo nie każdy zrozumiał o co chodzi :)

Taki efekt występuje w momencie jak się podłączy system do domeny a domenę nie da się do systemu :) , system w tym wypadku nie może rozsyłać informacji bo nie wie o takiej domenie.

Uwaga przykład z życia wzięty: zainstalowałem system na domenie juz miałem dodać domenę do systemu żeby ją aktywować ale się rozmyśliłem i stwierdziłem ze już nie chce mi sie tym zajmować. A domena wyświetla "no host" co google po tygodniu pokazało.

Marketing internetowy dla firm

A może dobrym rozwiązaniem byłoby podawanie zamiast linków "nohost" itd. kilku losowych zwykłych linków (coś w rodzaju "reklam dobroczynnych") np: pajacyk.pl, pck.org.pl, inne fundacje itd. itp. wtedy będzie trudniej namierzyć.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności