Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W zakładce KONTO jest nowy gadżet a mianowicie "Kod bannera z punktami" , od dziś nie trzeba co chwile wchodzic do systemy zeby znac swój stan PKT

I jeszcze przydałoby się pokazywanie ilości przyznanych PKT danemu linkowi. :)

sbvc ty na pewno nie umrzesz śmiercią naturalną

Dlaczego? :)

Z tymi punktami dla danego linka nie mam na myśli wyświetlania obrazka, ale mogłaby być jakaś podstrona z odpowiednim kluczem, którą mógłbym dodać do zakładek (i tam znajdowałyby się podstawowe dane właśnie o punktach, ale bez możliwości edycji). Ew. zrobić zapamiętywanie logowania przez cookies (chyba, że mi coś nie działa?).

I ja również, pod Operą.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Myślę, że tutaj można pisać propozycje zmian.

Czasem pokazuje się takie coś, ostatnio często to widzę:

pozycjonowanie szczecin | limo East Chicago | Encyklopedia www.gg1.net.pl | Encyklopedia www.gg1.org.pl | hale

Zrobić tak, aby nie powtarzały się linki. Chociaż to raczej w niczym nie szkodzi, że tak jest. Tylko tak jakoś głupio wygląda :)

Edycja:

Sorki to pokazuje linkor.pl - jakby co to nie bierzcie tego postu pod uwagę. ;)

Po prostu mam na stronach zaplecza 2 systemy zainstalowane i pogubiłem się :P

Pozdrawiam

Adam C.

Myślę, że tutaj można pisać propozycje zmian.

Czasem pokazuje się takie coś, ostatnio często to widzę:

pozycjonowanie szczecin | limo East Chicago | Encyklopedia www.gg1.net.pl | Encyklopedia www.gg1.org.pl | hale

Zrobić tak, aby nie powtarzały się linki. Chociaż to raczej w niczym nie szkodzi, że tak jest. Tylko tak jakoś głupio wygląda :)

W e-welbink.com nie powtarzają sie linki

Automatyczne logowanie zrobione

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności