Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj wchodzę na stronę a tu mi błędy wyskakują:

Fatal error: Maximum execution time of 2 seconds exceeded in /home/xxxxxxx/public_html/www/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.php on line 1

Komunikat pokazuje na plik e-weblinka. Jak dotąd wszystko było ok. Co się mogło stać z tym plikiem, jak w ogóle go nie edytowałem nawet. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?

Za mało informacji żeby coś stwierdzić , ogólnie nie jest to na pewno wina systemu, bo błąd by wystąpił nie tylko u Ciebie.

Spróbuj na sekunde zainstalowac system na czystym pliku index.php ale coś czuje ze uslugodawca hostingu zmienil Ci parametry

Marketing internetowy dla firm

Co do hostingu to bardzo prawdopodobne. Spróbuje Xann tak jak mówisz z plikiem index.php, a jeżeli błąd będzie sie powtarzał napisze do usługodawcy hostingu.

EDIT:

Spróbowałem z plikiem - dzieje się tak samo. Sprawdziłem drugą stronę zamieszczoną na tym samym serwerze i błędu nie ma. Wyświetlają się bez problemu. Nic, szukam dalej... ale mam wrażenie jakby usługodawca zbanował ten plik :) - tak to wygląda

EDIT2:

Xann czy mógłbym liczyć na zmianę przydzielonego do mojego konta tego długiego kodu? Widzę, że to rozwiązałoby to problem bo i nazwa pliku by uległa zmianie.

EDIT3 (następny dzień):

Zrezygnowany, przestałem szukać przyczyny. Dzisiaj wieczorkiem patrze, a błąd sam się rozwiązał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności