Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann! Wypuść w końcu nowy plik systemu, i wprowadź w PRO informowanie czy aktualna wersja jest zainstalowana w witrynie. Własnych poprawek nie będę ręcznie wrzucał na kilkadziesiąt domen, bo się nie połapie gdzie co jest.

graphimageqa4.png

Jest jeszcze jeden problem i nie tylko na moich stronach. Jest kilka DC na których google nie prowadzi od jakiegoś czasu aktualizacji przykład możesz zobaczyć wpisując jakąś swoją stronę na https://www.stalnet.com.pl/msnbetter+thango...s/data-centers/ gdzie wywali ci na nich N/A mimo że na innych dc masz jakieś PR. No ale nie o pr mi tuchodzi na tych dc nie jest też aktualizowany site, a wiem że jeden z tych dc posiada weblink i co jakiś czas po aktualizacji site z np. 20 000 robi się 0 i tym samym kilka tysięcy punktów w plecy. Trochę to uciążliwe monitorować ciągle swoje strony czy czegoś nie wywaliło i usuwać strone i dodawać ją na nowo by załapało prawidłowy site.

No i oczywiśćie priorytet naprawy obciążenia procków na naszych serwerach.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Sugeruję dodać dodatkowe sprawdzanie kolejnego DC przy kazdym wyniku Site=0. Żeby nie było takich wypadków.

Dziś rotacja punktów wyniosła około 10%. Nie mieć wystarczajacego zapasu na przelewy i będzie cięzko...

Pół roku temu nie było to takie upierdliwe dla mnie jako że wtedy testowałem system i nie pozycjonowałem nim swoich stron. Miałem w nim wtedy kilka stron linkujących aby zdobyć kulkadziesiąt pkt na testy więc przy takiej ich ilości nawet jak wywaliło to nie było to takim problemem. Teraz jak ktoś ma kilkadziesi czy też kilkaset stron wyświetlających linki i pozycjonuje strony systemem i (lub) wynajmuje punkty to jest to dość upierdliwe. Mam przypadki że potrafi mi 3-4 strony wyzerować. A utratra na raz 100 000pkt to już sporo nawet jak sie trzyma pewien zapas punktowy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kolejne pady serwera i strona e-weblinka nie działa :)

może nie pad serwera, ale niestety światłowodu :/

Pozdrawiam,

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności