Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem z obciążeniem może wystąpić przy domenach z starą instalką, obecna nie powoduje takich sytuacji.

Taka jedna kobieta co przechodzi nad Polską i robi spustoszenie jak widać nas też zahaczyła.

Co do DC Panowie to sprawdzamy w dużej puli ale i ta pula ma swoje humory, i tu nic nie poradzimy.

Marketing internetowy dla firm

to chyba wie Energetyka a nie informatyk :tancze:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to chyba wie Energetyka a nie informatyk :tancze:

po woli startujemy, jesli by znów pojawił się problem z timeout'em na serwerze to prosze dać znać. Problemem było zwalone drzewo na słup sieci energetycznej. Co prawda ISP od światłowodu posiada agregaty na takie sytuacje, niestety usterka w dalszym ciągu nie jest naprawiona przez energetykę i stąd te trudności.

Pozdrawiam

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

To, którędy wy macie ten światłowód puszczony :tancze: Na słupach energetycznych z lat 60tych ? No chyba że u was huragan z ziemi zaczął kable wyciągać.

Oki a tak na poważnie to mam najnowsze skrypty i przy braku połączenia obciążenie procesora skacze do 100%. Sprawdźcie to proszę i przestańcie wreszcie bagatelizować ten problem bo wystarczy, że kilka osób z hostingu wywalą i zacznie się ostra krytyka na czym tylko stracicie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To, którędy wy macie ten światłowód puszczony :tancze: Na słupach energetycznych z lat 60tych ? No chyba że u was huragan z ziemi zaczął kable wyciągać.

Zbytnio się nie orientuje jak położony jest światłowód, ale podejrzewam, że bez prądu w serwerowni daleko nie zaleci ;)

Oki a tak na poważnie to mam najnowsze skrypty i przy braku połączenia obciążenie procesora skacze do 100%. Sprawdźcie to proszę i przestańcie wreszcie bagatelizować ten problem bo wystarczy, że kilka osób z hostingu wywalą i zacznie się ostra krytyka na czym tylko stracicie.

Cały czas nad tym pracujemy, choć ciężko znów trafić na paczkę gdzie powtarza się mniej niż pięć linków :rolleyes: Temat nie był bagatelizowany, a jedynie źle interpretowany. Podejrzenia na timeout w instalce obarczano problemem z połączeniem się z naszymi serwerami, co niejednokrotnie wykluczyliśmy. Nikt natomiast nie brał pod uwagę zapętlanie się samego skryptu co przytrafiło się nawet na domenie naszego systemu i dzięki temu szybko mogłem zdiagnozować co powoduje timeout.

Pozdrawiam,

Oki więc czekam na poprawki

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Oki więc czekam na poprawki

Zrobiliśmy małą modyfikację w przydzielaniu linków do paczek, od kilku godzin nie wyszła żadna 'lewa' paczka ale gdyby ktoś nadal miał problem z przeciążeniem serwera lub timeoutem w instalce proszę o PW albo o info na forum weblinka (jest wątek o przeciążeniu) z podaniem nazwy domeny na której wystąpił problem.

Pozdrawiam,

Gatzec

PS. W kilkugodzinnym oczekiwaniu na trefną paczkę z linkami dla zabicia czasu przerobiłem nieco sposób w jaki zerowany będą projekty z linkami oraz przelewy bez pokrycia. Zasada jest prosta. Gdy zabraknie punktów na przelew lub projekt system będzie zerował od najmniejszego do największego aż dane konto uzyska pułap wypłacalności. Dodatkowo każdy przelew lub projekt który zostanie wyzerowany będzie opisany w mailu informacyjnym.

Gdy zabraknie punktów na przelew lub projekt system będzie zerował od najmniejszego do największego aż dane konto uzyska pułap wypłacalności

No nie wiem czy ułatwisz! Mam około 10 projektów po 5-10k pkt. Nie wyobrażam sobie, żeby codziennie ucinało 50% z nich do 0!

Dla przykładu wczoraj miałem -30,000 punktów które wróciły po kilku godzinach. Zmienić największy projekt z 40k z powrotem na 70k punktów to nie problem, ale 5 czy 10x po 5k przydzielać...

Przynajmniej jeżeli chodzi o projekty to mam poważne wątpliwości. Co do przelewów nie mam pretensji.

--

Już mnie to wkurzyło. -3000 pkt i projekt poleciał do 0... a w podstawowym do 5k wróciło po godzinie...

istnieje coś takiego jak światłowod w energetyce - znajduje się w tym drucie odgromowym wiszącym na samej górze. dzieki temu Energetycy mają chyba największa sieć światlowodową w Polsce. korzysta z tego wiele firm Telekomunikacyjnych :jezyk1:

ja swego czasu miałem przyjemnośc być w paru takich punktach energetycznych i widziałem te szkiełka :tancze:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred trochę się nam nie udało dogadać, chyba zbyt dużo użyłem skrótów myślowych. Nasz ISP dostarcza nam światłowodem internet, żeby to robić potrzebuje trochę prądu, który mu przez weekend Emma odebrała i panowie z Energetyki próbowali oddać :jezyk1:

@mkr jednak się każdemu nie dogodzi :tancze: W takim razie będzie to konfigurowalne, czy ktoś chce zerowanie od góry, czy od dołu.

Pozdrawiam,

Gatzec

KIedy naprawicie błąd mam tak od 3 dni kilka stron mam

strony 13 pkt 14

strony 10 pkt 10

Podobne macie problemy jak seo.net

Mój login w e-weblinku : topten prosze sprawdzić

GL.

Nie jest to wina o tyle systemu co nieaktualnych danych w DataCenter Googla. Przy kolejnym odświeżeniu site powinno być bardziej aktualne.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności