Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba liczyłaby się gdybyś z nich korzystał ;-)

Przecież korzysta, sam się przyznał, proszę cytuję:

użyszkodnicy przyjeli taktykę właścicieli systemu - nie ujawniamy się

Napisał wyraźnie "nie ujawniamy się", czyli korzysta :)

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

e nie nie.

Bo ja w pojęciu system wymiany mam coś innego na myśli.

Wy system wymiany postrzegacie jako zewnętrzny twór a ja oczywiście że uzywam ale własnego /kontekstowo dopasowującego linki i odbiegającego od zasad systemów wymiany jakie są stosowane public.

Dlatego owszem uzywam ale ja systemem nazywam system wymiany wewn (we własnych domenach) taki jak tutaj

boks w żółtym polu. www.linksave.org

Linki w treści ale nie jest to coś dostępnego jak system wymiany w sensie rozumowania i pojmowania ogólnego przez użyszkodników.

Jimmi kurde :) Ty to już nie wymyślaj bo okaże się że mam z systemem powiązania a za jakiś czas pewno że z Onetem ooo kurde :) ja już nic nie pisze.

Jeszcze tak trochę Kuba będziesz pisał :P a mi zaspamują poczte z pytaniami kogo ten system.

A co do kontekstu to :) amatorski własny - zasada jak zawsze banalna spiderink stron emitujacych linki i przypisywanie do tagów a pozniej dopasowywanie boksów na bazie tresci w boksie bo na tagi mi sie nie chcialo boksow robic wiec full search site i full search boks i jedzie ::). Tylko oczywiscie nalezy wazyc dopasowanie i usuwać stop wordsy.

Skrypty autoryzujące nie działają za dobrze.... od 2 dni moja strona jest notorycznie dezaktywowana. Przez pierwsze dni był spokój.

Zajmujemy się tym przypadkiem,

EDIT:

Sprawa z Twoja domena wygląda dosyć dziwnie, jeszcze nie wiemy czy jest to odosobniony przypadek czy tez nie, ale problem u Ciebie jest tego typu iz na 10 prób weryfikacji zainstalowanego skryptu jedna jest negatywna. Z naszej analizy wygląda to na taka sytuacje, ze nie zawsze instalka dostaje prawa do zapisu do pliku, a co za tym idzie wykłada sie proces autoryzacji. Postaramy sie problem rozwikłać, ale jeśli u kogoś występuje podobny problem, tzn. ma wszystko poprawnie zainstalowane i jego domeny zostają odłączone to prosimy o informacje. Moze przy większej liczbie przypadków będziemy w stanie szybciej odnaleźć przyczynę występowania powyższego błędu.

500x62.gif

Witam.

Mam małe pytanko dotyczące sprzedaży posiadanych punktów w systemie.Czy można czy też nie, bo w regulaminie nic takiego nie znalazłem?.Mój post został 2 razy usunięty w pierwszym podałem email,PW w drugim dodałem tel. a w ostatnim już podałem cenę.

Zaznaczam ze zanim umieściłem post to przejrzałem kilka innych i w moim było o wiele więcej podanych informacji dotyczących kontaktu.

Wiec, co jest grane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności