Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

yavaho sugerujesz że udeże w Ciebie ? nie mam takich zamiarów . Mnie interesuje taki fakt : [....] Czy są linki na stronie czy nie

No fakt to może byc cloaking.

Głowie chodzi mi o to aby decyzje czy to napewno jest oszustwo podjął człowiek a nie skrypt. Google w każdej chwili może pokazać głupoty albo zmienić forme udostępnianych danych i wtedy posypie sie lawina, bo następny skrypt opierający się o te dane może narobić jeszcze wiecej spustoszeń (to samo może dotyczyć obecnego site i PR - tylko czekać aż coś w pewnym momencie się sypnie).

Można przecież zrobić własnego bota, ktory to sprawdzi i jeżeli coś bedzie nie tak, bedzie dodawał taką stronę do listy "podejrzanych". Wtedy admin mający większą wiedze niż ten skrypcik podejmie odpowiednią decyzję.

.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, o tym właśnie mówi. Z tego co zrozumiałem, bot będzie na przykład generował listę stron które w KOPI google NIE posiadają linków z systemu, a otrzymują pkt (czyt. blokada wyswietlania, jezeli strone odwiedza BOT). Potem dopiero, administrator czy jakis moderator będzie banował konto (lub nie).

Xann pw

logo-stat4seo-blue-small.png

No fakt to może byc cloaking.

Głowie chodzi mi o to aby decyzje czy to napewno jest oszustwo podjął człowiek a nie skrypt.

Dokładnie tak jak mówisz, boty tylko wytypują podejrzanych do obserwacji i analizy

tu masz koleny przykład wałka https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=384827

Marketing internetowy dla firm

100 pobrań w ciągu dnia (12h) to dużo? Bo nie wiem co to są te pobrania... Nie ma nigdzie gdzie się linki wyświetlają ani nic... efektów nie widać...

Na efekty trzeba poczekać. Gdzie są linki sprawdzaj w yahoo przez link:strona.pl - szukaj w wynikach głównie spamów.

Mi się jedyna rzecz jaka tam nie podoba to, że nie mogę ustalić konkretnej ilośći pkt, tylko jest ona zależna od priorytetu (bo jednej chce dać np. 10 tys. pkt, innej 100, a kolejnej 200 - nie da się).

pobrania to liczba ile razy twoj link został pobrany do paczki która została wysłana i wyświetlona na jednej z stron uczestniczącej w systemie ;) na efekty musisz chwilke poczekać, jednak mniej niż w przypadku systemu wymiany linków stałych... ile punktów użyłeś i na jaką frazę?:rolleyes:

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Tzn. że mój link wyświetlił się tylko 100razy!? To żenująco mało! Dałem 8k pkt.

Żenująca to jest twoja wiedza na temat systemów zwłaszcza eweba, a postów masz juz troche (927) wiec radze zacznij czytać nie tylko pisać.

Mi się jedyna rzecz jaka tam nie podoba to, że nie mogę ustalić konkretnej ilośći pkt, tylko jest ona zależna od priorytetu (bo jednej chce dać np. 10 tys. pkt, innej 100, a kolejnej 200 - nie da się).

Da się w wersji PRO która jest dla profesjonalistów przydzielić na każdego linka tyle pkt ile chcesz punktów , wersja standardowa na pewno nie jest dla kogoś kto nie zajmuje się pozycjonowanie lub zajmusje się hobbistycznie a raczej pod adsense.

Premiera nowego eweblinka nam się niestety mocno przeciąga z powodu "dopieszczania nowych możliwości". Chcemy wypuścić działające gadżety i oddac wam wpełni profesjonalne narzedzie w ręce :D

Nowy e-weblink , szybszy , lepszy juz tuż tuż

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności