Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek poprawcie to:

weblink.jpg

Opis co to jest pojawia sie dopiero po najechaniu - totalnie nie trafione rozwiązanie, powinien być opis pod ikonką, szczeg. że same ikonki także do intuicyjnych nie należa.

Albo graficzny opis połączony z ikonkami, albo link tekstowy pod ikonką.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam wolałem poprzedni wygląd :( jakoś było bardziej przejrzyście :(

Nie podoba mi się że trzeba za każdym razem plikać na:

big_folder.png

Aby wyświetlić linki, serwisy itd.

Właściwie ilość " Pobrań" oznacza ile razy został pobrany mój link razem z pakietem linków czy ile razy został wyświetlony link dla internauty lub robota :D?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Nie podoba mi się że trzeba za każdym razem plikać na:

Aby wyświetlić linki, serwisy itd.

Zdarzenie kliknięcia i wyświetlenia np. linków jest zapisywana w systemie aby właśnie nie trzeba było klikać następnym razem. Sprawdź to prosze jeszcze raz i jeśli faktycznie występuje u Ciebie taki problem to zgłoś się na PW.

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Pozytywne wrażenie na pierwszy rzut oka :) trochę trwało zanim sie zorientowałem co do czego ale idzie się szybko przyzwyczaić. Dzięki za możliwość ustawienia jakie przelewy mają zostac najpierw wywalone dożę czy małe dobry pomysł.

Z powodu spadku SITE punktów brak :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności