Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann kiedy wprowadzicie coś jak "łaska" np. dla kont pro? Po prostu masz x czasu na uzupełnienie punktów zanim wyzeruje Ci projekty.

Ostatnio w nocy jakieś zawirowania i wywaliło mi parę projektów, zanim zareagowałem minęło 10h, a błąd nie leżał po mojej stronie (jak wszedłem do panelu wszystko było normalnie tylko projekty na "0")

Zaraz wyjdzie, że trzeba mieć zapas - macie racje ale jak system źle sprawdzi site to i tak wszystko poleci

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

To nie jest tak że w tym momencie wyłączyli ci serwer z baku prądu a 3 min później już tracisz pkt w systemie, to trwa o wiele dłużej, podłącz system, następnie odłącz i zobacz ile to trwa zanim zabierze ci PKT , odpowiedz brzmi trwa to 24h przez tyle czasu masz gratis pkt w systemie, oczywiście jest to powód do nadużycia ale takie manewry są punktowane i użytkownicy z największą ilością wpadek są braini na widelec.

Po to powstał tzw magazyn 6 miesięcy temu zęby nie skakały punkty na koncie poprzez miane SITE w google, posiadasz np 223 tys pkt 200 tys przeznaczają na linki a 23 to bufor , przeznaczając wszystkie musisz się z tym liczyć ze będą ci sie zerwać projekty ale tu też masz do dyspozycji czy duże czy małe.

Marketing internetowy dla firm

Wszystko rozumiem, zaproponowałem wprowadzenie pewnej funkcjonalności i tyle. Fajnie, że się zastanowiłeś (ale nie do końca chyba zrozumiałeś), może kiedyś jeszcze powróci podobny temat.

Jeśli Ci się chce, to sprawdź co się stało z kontem fobi w nocy z 6/7. Bo ja dostałem tylko email, że wyzerowano projekty.

Prawdopodobnie został źle odczytany site strony, która ma lwią część wszystkich punktów (90k ze 190k), ale ja przez takie akcje dostaje po tyłku :good:

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Taki guziczek "odświerz" spowoduje bana w Google na milion procent. Wierzcie jego zrobienie nie jest problemem. Wiem ze wiekszośc z was weszła by sobie raz odświerzyła sobie i spoko ale są też tacy co sobie życie upraszczają i piszą boty co by sprawdzały im site co 15 min i jeszcze pogadały na forum z adminem ze site im spada.

PS. ale za to dziś niespodzianka dostaniecie rewolucyjny gadżet w systemie

Marketing internetowy dla firm

Jaki, jaki?

Napisz od razu, a nie tam jakas niespodzianka :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Xann, co do przycisku odswiezajacego SITE, to moze zrobic taka mozliwosc tylko w przypadku kiedy SITE danej strony zostanie wyzerowany. Bezsensu jest usuwac i dodawac strone zeby nie czekac tych okolo 3 dni, az sie odswiezy.

Ale ja nie chce niespodzianki, ja chce wiedziec juz co to za niespodzianka :)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności