Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wielokrotnych anchorów na razie nie ma w planach. Jedyne co może ułatwić zabawę z linkami to planujemy wprowadzić możliwość przydziału punktów: w/g wagi lub punktów wprowadzanych ręcznie (do wyboru w ustawieniach).

Pozdrawiam,

Gatzec

"Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!"

Tany nie wdajac sie w szczegóły biorąc na logikę tak naszybko wymysliłem sobie moj algrotym operacji obliczeniowych:

- sumowanie

- dzielenie

- mnożenie

Zrób sobie na kartce algorytm dodania linka wg założeń:

masz 10.000 pkt i 5 linków, w czym waga 3 linków jest np ustawiona na 3, i teraz dodaje kolejnego linka ile operacji musisz wykonać zęby obliczyć zmianę ilości przeznaczonych panów ?

Ja mówię że trzy a ty mówisz że jedną ?

Marketing internetowy dla firm

Tany nie wdajac sie w szczegóły operacje obliczeniowe są takie:

- sumowanie

- dzielenie

- mnożenie

Zrób sobie na kartce algorytm dodania linka wg założeń:

masz 10.000 pkt i 5 linków, w czym waga 3 linków jest np ustawiona na 3, i teraz dodaje kolejnego linka ile operacji musisz wykonać zęby obliczyć zmianę ilości przeznaczonych panów ?

Ja mówię że trzy a ty mówisz że jedną ?

Hmm.. Tomek Twój pomysł jest ciekawy i może prosty, ale akurat w weblinku jest troche inaczej :P Jeśli już mówimy o tych 'multi-anchorach' to obliczenia akurat nie są najważniejszym problemem. To samo trzeba obliczyć dodając jeden link i tysiąc linków za jednym strzałem.

Pozdrawiam,

Gatzec

nawet Twyj programista mowi ze ilosc operacji wlasciwych jest taka sama dla roznej ilosci linkow

Akurat moja działka, to chciałem skorygować. Tomek nie jest w weblinku od programowania, więc obowiązku znajomości kodu nie musie mieć, tak jak ja nie mam obowiązku znać się na pozycjonowaniu. Ale wystarczy połączyć siły i w efekcie powstaje system linkujący :P. Jak wspominałem wcześniej, kwestia obciążenia to najmniejszy problem. Temat był dyskutowany z Tomkiem i uzgodnione zostało, że na razie wprowadzać takiej opcji nie będziemy.

Pozdrawiam,

Gatzec

Błąd nr: x108

Odrzucenie autoryzacji: Przekierowanie

Niestety nie udało połączyć się z Twoją stroną w celu sprawdzenia poprawności zainstalowanego skryptu.

System napotkał na Twoim serwerze Przekierowanie na inną domenę lub plik inny niż index.php. Prosimy spróbować ponownie po usunięciu przekierowania na Twojej stronie.

O co z tym chodzi? Niemam żadnego przekierowania?

Nic nie dało wszystko wyzerowane :)

Pewnie masz serwisy na ovh.org. Ovh było tak "miłe", że zrobiło wszystkim 301 z www na bez www i w moim przypadku żegnaj 80-90k punktów. Trzeba dywersyfikować źródła punktów, a najlepiej stawiać na własnych domenach, dużo to nie kosztuje. Co ciekawe seonet nawet nie zauważył u mnie 301, na żadnym serwisie, cudowne mają roboty weryfikujące...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności