Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

znajdź mi osobę, która przeczytała te 221 stron :)

Potop ma chyba więcej stron a ludzie czytaj :)

ja przeczytałem cały i nie tylko ten temat czytałem i czytam od dechy do dech.

To co ty piszesz i reprezentujesz to chyba sie nazywa lenistwo, a może sie mylę :0

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja przeczytałem. A dlaczego - napisałem na swoim blogu. Rzecz tyczy wprawdzie konkurencyjnego Seo.Net, ale zasada jest ta sama - czytaj i ucz się.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Dlaczego tylko z WWW ?, dlatego że Google tylko wtedy pokazuje żetelnie site stron , sprawdź jak wygląda site:onet.pl a site:www.onet.pl czy widzisz tą różnice ? Strony bez WWW powodują nabijanie sztucznych punktów a my mamy na tym punkcie hopla, również nie posiadamy programów partnerskich które są kolejnym nabijaniem pustych punktów, dlatego system e-weblink

Tutaj jest parę pomocnych jeszcze odpowiedzi https://www.e-weblink.com/forum/index.php?topic=512.0

Marketing internetowy dla firm

Xann, co do przycisku odswiezajacego SITE, to moze zrobic taka mozliwosc tylko w przypadku kiedy SITE danej strony zostanie wyzerowany. Bezsensu jest usuwac i dodawac strone zeby nie czekac tych okolo 3 dni, az sie odswiezy.

Nowy gadżet w systemie.

Odśwież site pojawia się w momencie jak SITE zostanie wyzerowany, użytkownik ma ręczną szanse na jego odświeżanie.

resite.jpg

pytanie moze wydac się śmieszna ale pytam bo nie wiem, a topik fakt długi prawie połowe przeczytałem i zwątpiłem wieć ciagniety żyłką niezaspokojonej wiedzy, oraz nurtującego mnie pytania, pytam:

w systemie, dodając strone dostaje punkty w zamian za site z www, i tyle? czy punkty rosną, czy dostaje punty regularnie za wyświetlanie linków, czy jak, czy jedyna szansą na punkty sa strony które maja po 40 000 podtron, a co z małymi stronami a wartościowymi?, czyli majac 20 stron z site do 1000 i pr=0 to po podłączeniu rewelacji nie ma i tyle?

to wiem iż za site rosnie, ale wiadomo serwisom tj fora itd site rośnie czy nawet spamiary typu filmiki z youtobe itd, ale chodzi mi tu o strony gdzie site znacznie nie przybiera i czy wzrost puntów jest zależny jedynie od site?

jeżeli nie site to poza kupne pkt jest sposób na ich trochę zdobysie, jakies konto premium czy cos ?

edit----------

dodałem kilka swoich stronek:

z25sf1qbvqjno2mjfqza_thumb.jpg

każda generuje minimum 100-150 uników, ale co z tego dla systemu to jest niewązne, hmmm czas zaopatrzec sie w spamiary z duzym site hehe, dziwny ten system ale cóż

Sonque myślę jak poczekasz pare dni może bede miał rozwiąznie Twojego problemu :D

UWAGA: od dzis można już improtwac serwisy do eweblinka , import obecnie jest na konatch PRO ale również pojawi sie na kontach standard jest on związany z projektem webcites który rusza jutro.

kolejne pytanie, co daje mi konto pro na e-weblink bo w faq nic o tym nie ma jak i zarówno w regulaminie ani na str gł serwisu, w sumie nigdzie nie ma, zaraz zabiorę się za forum ale juz widze iż w przyklejonych takze nic nie ma co daje mi konto pro, czym się różni konto standard od konta pro ? moze ktoś mi to wyjaśni będę bardzo wdzięczny...

czyli osoby posiadające ponad 360 000 punktów maja na koncie podłaczone ponad 360 000 podstron uuu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności