Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pozycjonowanie stron Szczecin

21K

Jejku nie macie co z punktami robić?! :D Tak dużo na tak prostą frazę... A tak na marginesie szkoda, że ten dodatek jest tylko dla kont PRO. Ja mam i będę miał konto "zwykłe" i to w zasadzie jedyny bajer, który jak dla mnie jest interesujący [dlatego nie mam PRO :)]. Może jednak w ramach promocji i dobrej woli tą jedną rzecz wrzucicie także do kont tej "gorszej" części użytkowników systemu?:)

nie żył :)

Tak? I właściciel przez (o ile dobrze liczę) jakieś 8-9 miesięcy był instytucją charytatywną i sponsorował serwer, na którym stoi system z dobrego serca?

to sie nazywa inwestycja

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

nie żył :)

Tak? I właściciel przez (o ile dobrze liczę) jakieś 8-9 miesięcy był instytucją charytatywną i sponsorował serwer, na którym stoi system z dobrego serca?

Markes01 chcial by system byl darmowy, a markesowi się nie odmawia.Puźniej Markes01 "przecholowal" i tak powstala wersja PRO.

Historia systemu od jego pierwszego dnia oficjalnego otwarcia jest na tym forum opisana dzień po dniu, jeżeli zechcesz i będziecie to interesowało to przeczytasz ją i znajdziesz odpowiedz na swoje zapytanie.

W telegraficznym skrócie robisz biznes plan w nim dajesz okres początkowy na rozwój to są koszta a potem przychodzi okres zarobkowy. System idzie z duchem czasi i potrzebami pozycjonerów tak długo jak długo będzie to możliwe

Marketing internetowy dla firm

Xann - normalnie nie poznaję kolegi, tak ładnie pisze. Zdecydowanie się zgadzam. Jet takie stare powiedzenie: żeby wyjąć trzeba włożyć :)

A na marginesie: czy nie byłoby możliwości usunięcie z raportów pdf logo e-weblinka ;) No wiesz, nie chcę klientom pokazywać "jak to się robi" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności