Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

To pytanie do bardziej zorientowanych ode mnie w e-weblink, jaką potrzeba ilość punktów dać aby szybko zaindeksowało nową domenę, im szybciej ją zaindeksuje tym lepiej, oczywiście olewają możliwość filtra bo tym akurat się nie przejmuje. Oraz jaka jest bezpieczna granica punktów do zaindeksowania nowej domeny, tak abym nie dostał filtra?

Edit: Jakim cudem wyświetlają się na mojej domenie linki z e-web skoro nie mam jej podpiętej w systemie ;) miałem ale ovh zrobiło przekierowanie i nie usunełem plików e-web z serwera? A teraz znowu działają adresy na ovh z www.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

300-500 punktów na stronę główną. Po 3-6 dniach jest w indeksie. 20% stron pojawiło się po ponad 2 tygodniach. Kilka do dziś nie jest w indeksie.

Próba na ponad 100 domenach/subdomenach wykonana w tym miesiącu.

Xann pisał: 1000pkt do indeksacji strony, [ja] przyłożyłem 2500pkt i strony po tygodniu linkowania nie było w indeksie.
ja dałem jakiś czas temu 10K i nic
300-500 punktów na stronę główną. Po 3-6 dniach jest w indeksie. 20% stron pojawiło się po ponad 2 tygodniach.

Prosty wniosek, że są dobrze i mniej dobrze wchodzące w indeks strony. Napisalibyście jakiego rodzaju strony próbowaliście wprowadzać/wprowadzaliście? Moje wiki i dmozy wchodzą mniej dobrze, ale to też jest różnie - jedna wikipedia ma po miesiącu 100 stron, a druga, dosłownie w katalogu obok, 20K - obie linkowane z e-weblinka po 2K punktów.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Napisalibyście jakiego rodzaju strony próbowaliście wprowadzać/wprowadzaliście?

Zwykła strona html, zgodna z W3C etc... Teraz dałem 20K na stronę gdzie jest 5K podstron w html, sama treść, link do głównej i link do mapy to wszystko co jest na jednej podstronie, krótko mówiąc więcej treści niż kodu :D, zobaczymy jaki będzie efekt ;)

Co ile jest aktualizacja site w systemie? Mi ostatnio zliczyło 27 kwietnia, liczba site sie zwiększyła a liczba pkt w systemie nie :)

W e-webcities obok strony mam dwie strzałeczki(odświeżanie) a obok strony na innym skrypcie nie mam tych strzałeczek, czemu?

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Co ile jest aktualizacja site w systemie? Mi ostatnio zliczyło 27 kwietnia, liczba site sie zwiększyła a liczba pkt w systemie nie :)

W e-webcities obok strony mam dwie strzałeczki(odświeżanie) a obok strony na innym skrypcie nie mam tych strzałeczek, czemu?

Bo wiesz to zależy :

Jak ci rośnie sajt to aktualizacja jest co tydzień, a jak ci sajt spada to co dwa dni :)

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Wreszcie zwalczylem swoje skapstwo i nieufnosc i oplacielm konto pro na rok.

I ci sie okazalo?

Nawet nie wiedzialem ze jest to taki fajny system.

Jestem w niebie. :jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności