Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

co jeszcze może być miłym akcentem uczczenia rocznicy przeżycia systemu.
Ujawnienie kodu systemu ? :D

Pamiętaj jak się umawialiśmy na to losowanie, dla mnie konto złote.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dodawarka do ewebcites :tancze::tancze::tancze::)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

A no wlasnie ewebcites , myslalem o tym gadka.

ewebcites pokazuje ze Xann niebawem zamieni zwykly swl w swiat wirtualnej rzeczywistosci, w rodzaju "Life"

A ja mam propozycje dodatku ;P Aby w liście serwisów pojawiła się możliwość zaznaczenia X serwisów i ich usunięcia :)

Po ostatnich "wojażach" google musiałem ręcznie usnąć kilkadziesiąt domen aby nie zaśmiecały mi konta a to troche denerwujące jest gdy trzeba za każdym razem klikać na "tak" ;P

A i dodatkowo ostatnio e-weblink łapie jakaś zadyszkę z uwagi na to że czasami trudno dodać stronę tak jak by się coś wieszało :tancze:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Losowanie odbedzie się spośród tylko i wyłacznie aktywnych kont tzn ci co zalogowali sie w ciagu ostatniego tygodnia i odali głos na ewelbinka :tancze:

Jak to zweryfikujesz ? :)

Narazie jesteście na piątej pozycji, a niektóre strony mają dwa razy więcej głosów.

Pomyślimy o zbiorowym usuwaniu serwisów , a z tą zadyszką jest róznie zalezy od obciązenia ale w wziązku z dalsza rozbudową systemy w niedalekiej przyszłosci szykujemy sie do zakupu kolejnych maszyn.

Obecnie mamy pobranych pod 400 ewebcitesów, wiec bedziemy brac sie za dodawarkę, kazdy własciel ewebictesa poprzez swolj panel w ewelbinku bezie mógł zdecydowac czy domena może byc dodawana do dodawarki lub nie.

Także niebawem zaczniemy weryfikowac uczciwosc naszych userów ktorzy pobrali ewebcitesa bo obecnie tego nie robimy

Ci co lubią xanna to dadzą głosa ci co go nie lubią dadzą głosna na konkurencje zeby Xann nie wygrał :)

5,3,5746dc1e7ccb7571.gif

Marketing internetowy dla firm

cCo do ewebcitesów mam pewną uwage ;p W jakim celu na standardowo instalowany jest skrypt e-weblinka w tych skryptach :victory:? Wczoraj przeglądalem swoich 5 ewebcitesów i z radoscia ucieszyłem się ze zlapaly jakis site a tu lipa bo już ktoś sobie je "wypożyczył" :crazy:

Dzisiaj pewnie naskrobie maila w tej sprawie :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

to jednak chuba jest cvs, ale generując te pliki po instalacji jak mówił xan szybko się dodaje to zarówno do linkujących jak i linkowanych stron. Kilk min roboty wraz z instalacją skryptu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

mam pytanie: jak postępowac z SWL w trakci ewymiany skryptu ? Zmieniło się wszystko włącznie ze struktura linków (seo) i przez to sporo linkow obecnych w google nei działa (error 404) - zablokwoac stronę w EW i poczekac na reindeksację ?

Pytam bo dostalem warninga w EW :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności