Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poważnie trwają testy nowej grupy botów sprawdających głęboko strony o czym pare osób zostało juz mailowo powiadomionych komunikatem:

"Brak skryptu instalacyjnego e-Weblink

Witaj xann,

Informujemy iż na stronie:

https://www.xann.net/pozycjonowanie-long-tail/

system wykrył nieprawidłowo zainstalowany skrypt e-Weblink lub też jego brak! Jeśli sytuacja będzie się powtarzać cały serwis zostanie na stałe usunięty z systemu e-Weblink (tzw. ban).

"

Jak wcześniej powiedziałem są to testy i w chwili obecnej przychodzą jedynie ostrzeżenia a użytkownicy otrzymują gwiazdki :rolleyes: Każdy z nas potrafi rozróznic celowe działania na niekorzysc systemu a działanie nie zwiny użytkownika poprzez przeidexowanie.

Niebawem kolejne produkty - niespodzianki :)

Przypominam ze jutro rocznica istnienia e-weblinka na PIO z tej okazi będzie to co zaproponowaliscie :)

Marketing internetowy dla firm

Mam nadzieje że robot bedzie wiedział gdzie szukać skryptu?

I nie będzie błądził po stronach z sesją w linku czy też po stronach generujących obrazki on-line (gdzie nie ma kodu html) tak jak to było z jednym robotem z jednego SWL.

.

no testujemy testujemy , jeżeli ktoś zgłosi nieprawidłowość na pewno się jej przyjrzymy

Nom trochę nieprawidłowo ten bot działa, zapraszam do odebrania pw.

Gdzie mogę poczytać na temat działania systemu e-weblink. Chodzi mi system wydawania punktów za linki (ile linków dziennie , za ile punktów, na jakich serwisach itp.)

Czy warto jest linkować systemem serwis w wersji jezykowej niemieckiej (jest tez w wersji polskiej) na frazy niemieckie ? Czy moze to dac jakis efekt w serpach google.de ?

Darmowe ogłoszenia dla wszystkich wymagających tak wiele ;)

Dodając artykuł w Presell page podnosisz swoją pozycję !

Firma w internecie , porady , solucje, baza firm zapraszamy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności