Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie no panowie miła niespodzianka :) nie spodziewałem sie :) bardzo dziękuję. :)

Minął rok naszej wspólnej pracy, mówię wspólnej bo razem tworzyliśmy eweba, nie jedno krotnie zgłaszaliście błędy, bugi nowe propozycje, co mogliśmy to zrobiliśmy.

Dlatego to ja chciałem wam podziękować za ten miniony rok naszej współpracy, to dzięki wam eweb jest skutecznym systemem, dzięki ze zaufaliście nam i wspólne zbudowanie dobrego systemu.

Nasza polityka od początku była ze system jest dla Was a nie dla nas, nasz suport może nie jest doskonały ale wydaje nam sie ze byliśmy wam wstanie dac odpowiedz na każy problem. System nie pobiera i nie pobierał żadnych % z stron userów utrzymuje się z kont PRO , które to utrzymują suport no i cos na piwo zostaje :)

Mam nadzieje ze kolejny rok życia systemu przyniesie wam takie zadowolenie jak ten pierwszy, nowy rok z naszym mottem Jesteśmy tu dla Was przyniesie nam wszyskim większą kase :)

Marketing internetowy dla firm

BTW, ciekawe czy jakiś inny z obecnie nowych swl'i dotrwa pierwszych urodzin.
Wątpliwe :) Chociaż może dotrwać dotrwają, ale zobaczymy w jakim stylu.
Xann:

Przypominam ze jutro rocznica istnienia e-weblinka na PIO z tej okazi będzie to co zaproponowaliscie

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności