Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

Colin no możesz nie instalować ale skoro ci nalicza za to PKT to uczciwie jest instalować ? jeżeli nie chcesz wyidexuj te strony z Google - proste prawda ?

Jakiś skośnooki programista to pisał, ale poleci banów.

To już Krupka bot jest inteligentniejszy.

To tam są jakieś boty ;)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jeżeli nie chesz wyidexuj te strony z google - proste prawda ?

Po wprowadzeniu tego bota instalacja systemu na phpBB (zarówno 2.x jak i 3.x) stała się niemożliwa.

Poza tym nie będę usuwał stron z google, to system jest dla stron a nie strony dla systemu.

Zamiast usuwać strony z google można zmienić e-weblink na inny system ;).

A ja się zabieram za wrzucenie plików robots.

Raczej nie bede zgłaszać spamu do google dla webmasterów z uwagi na to że jeszcze mi pobanuja wiki ;)

A jeżeli chodzi o webcities to jest jakaś instrukcja do aktualizacji czy wystarczy ylko pliki nadpisac oprócz któregos z configiem ?

Jeżeli chodzi o samego bota to wydaje mi się że powinien mieć jakiś limit błędów czyli np nie banować jezeli nie znajdzie skryptu na 1-2 podstronach...

Jak na razie widze że bot czepil sie tych podstron o ktorych nawet ja nie wiedziałem że są w indeksie ;)

Nawet Qlwebowi nie popuścił ;P Znalazł jakiś plik admin.php?cos tam ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Działanie takiego bota (o ile działa prawidłowo) działa na korzyść użytkowników systemu. Jedni dowiadują się że mają jakieś podstrony w serwisie, inni o tym że źle zainstalowali system ;)

To wszystko prowadzi do wzmocnienia siły systemu.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Strasznie nie podoba mi się to rozwiązanie, rozumiem że ma to na celu poprawienie jakości systemu, lecz bocik głupieje.

Na stronach, które "wykrył" jest zainstalowany poprawnie skrypt i linki się wyświetlają, wskazał tylko 1 czy 2 strony na których faktycznie nie było systemu. Miejsca w których nie powinno być linków (lostpassword w wordpressie itd.) są bardzo lubiane przez tego bota ;)

Teraz będzie trzeba blokować dostęp plikiem robots.txt = więcej pracy.

468x60.png

a mnie sie nie chce na 200 czy 300 stronach dorabiać robots.txt i analizować te strony gdzie tam może bot wejść aby odkrył, że systemu nie ma. I co z filtrami dla takich stron jak costam.pdf, costam.xml itp. to także sam mam blokować ? a jeśli zależy mi na istnieniu automatycznie generowanych plików pdf w indeksie google ? jak mam na tym skrypt eweblinka zainstalować ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

boot nie bedzie brał pod uwagę PDF , xml czy swf, jeżeli ktoś uwaza ze nie słusznie wystąpił komunikat o braku systemu na podanym adresie to prosimy o odesłanie takiej informacji.

Konto gold nie zostało jeszcze rozlosowane ;) przez zapomnienie , jutro to zrobimy

Marketing internetowy dla firm

jeżeli ktoś uwaza ze nie słusznie wystąpił komunikat o braku systemu na podanym adresie to prosimy o odesłanie takiej informacji.

No to musze zglosic swoje wszystkie strony...

Xann, musicie jeszcze dopracowac tego szkodnika. Mi nie znajdowal zainstalowanego weblinka w 99% np autokatalogow szooka, a skrypt byl, jest i bedzie.

Sie zastanawiam jak bot nie zauwazyl weblinka na danej podstronie skoro jest? ;)

//edit:

A przeciez w tych autokatalogach nie ma zadnych panelow admina, czy innych podstron ktore nie istnieja w jego bazie.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Pozwolicie, że wbije się na chwilkę do tematu.

Mam jedno małe pytanko.

Za bardzo nie wiem jak w e-weblinku wygląda sprawa z punktami i linkami na stronie.

Czy 1 punkt = 1 link na stronie?

Mam np. takie staty: Punkty: 3,829 Pobrania: 3,213

Pobrania ma znaczyć odwiedziny G. na stronie z linkiem?

Mógłby ktoś opisać ten proces?

Szukałem sporo i nie dowiedziałem się w jaki sposób w ogóle działa ten system.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

mental, nie :)

1 punkt =! 1 link

"Pobranie" oznacza że Twój link został pobrany do paczki z linkami które są wyświetlane na X stronie. W paczce jak kiedyś patrzyłem jest z 200-300 linków :) i z nich są losowanych 5 przy każdym odświeżeniu strony.

(Dobrze mówie?:))

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Co do skuteczności systemu się nie wypowiadam, ale dla mnie totalną pomyłką jest płacenie za takie podstawowe opcje jak import linków (rozumiem płacić za jakieś super fajne nowości, innowacje, ale import to absolutna podstawa) oraz brak kontaktu (ignorancja?).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności