Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

`g' sorry wbrew pozorom nie znam wszystkich stron użytkowników, proszę wyślij info na kontakt lub do mnie na PW powiem Ci dlaczego tak się stało.

arek_inc jeżęli opłata za system w wysokości 1 zł dziennie jest dla Ciebie problemem możesz skorzystać z konta standard lub innych darmowych systemów np linkor.pl .

mental system jest systemem loswo rotacyjnym tzn że przeznaczasz punkty na linki (możesz za to mieć od 1 do 400 linków na koncie) ilosc punktów przeznaczona na link powoduje miedzy innymi miejsce w kolejce do wylosowania

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann, sorry, to tak jakby ktoś nagle kazał mi płacić za oddychanie - czyli całkowicie normalną rzecz. Nie dziwi mnie to, że są dwie wersje, w tym jedna płatna (no, może trochę, bo przecież system "zarabia" już raz na siebie punktami, które jako właściciel dysponujesz), a jedynie, że za takie podstawowe rzeczy jak import trzeba płacić (w linkme i seo.net opcje są bezpłatne).

Czy wersja płatna obejmuje także odpowiedź na maile? heh... Tak czy siak, takim podejściem oficjalnie tracicie jednego użytkownika, a nie ukrywam, że naczytałem się sporo pozytywnych opinii o systemie i chciałem wam wrzucić sporą część mojego zaplecza. No ale pewnie jeden żuczek robi niewielką różnicę.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek_inc jako właściciel systemu mam własne punkty z własnego zaplecza, nie sprzedaje punktów systemu bo system nie bierze punktów od userów , system utrzymuje się z kont płatnych PRO które to są rozwijane jako profesjonalne narzedzie dla pozycjonerów. Masz mega zaplecze a problem jest z 30 zł ? hmmmm no nie skomentuje tego.

Nie pozycjonujesz swoich (klientów) stron przez system kosztem innych userów? :)

Pozycjonujemy Wasze strony NIE NASZE.

Skąd my to znamy :)

---

Może czytaj ze zrozumieniem. Czy ja gdzieś napisałem, że mam mega zaplecze? (podpowiedź: nie). I jeszcze jedno, bo widzę, że też masz klapki:

Nie dziwi mnie to, że są dwie wersje, w tym jedna płatna (...), a jedynie, że za takie podstawowe rzeczy jak import trzeba płacić

No i cały czas mnie zastanawia, czy za odpowiedź na maila też trzeba płacić?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

No i cały czas mnie zastanawia, czy za odpowiedź na maila też trzeba płacić?

Nigdy nie płaciłem za to.

System jest własnością Xann Design - Agencja Reklamy i to oni ustalaj co jest za free a co płatne.

Moim zdaniem zachowujesz sie jak byś chciał kupić auto średniej klasy i karzą ci dopłacić za dodatkowa poduszkę powietrzna, a ty im na to powiedział byś ze w mercedesach S klasy to już standard. To co dla innych jest standardem nie koniecznie musi być dla drugich.

Maja tak politykę i już.

Arek ja mam do ciebie prywatne pytanie. Co demonstrujesz czegewarą w avatarze? Nie zebym sie czepial ale ogladalem ostatnio o nim interesujacy program. I zastanawia mnie co ludz kreci w noszeniu go na koszulkach bluzach etc.

Zeby nie bylo OT. Aktualnie zaczynam bawic sie w budowanie stron etc. Na "zaplecze" wybralem 4 blogi tematyczne podlinkowane wzajemnie postawione na subdomenach. Używam katualnie LinkME. Nie wiem czy moż a to juz okreslic jakos zaplecze czy jeszcze nie ale zastanawiam sie czy warto podpiac jeszcze do tego e-weblink czy inny system wymiany rotacyjnej. Troche sotatnio poczytalem. Jedni chwala inni karca takie systemy. Mogbly mi tos poradzic jak to rozegrac. Ewentualnie wyszczegolnic wszystkie za i rpzeciw ?

Bede wdzieczny

Pozdrawiam

Xann Design towarzyszu pora na parę pytań:

- instalujemy system na www.nie-lubie-seo-netu.pl

- automatycznie mamy subdomeny www.nie-lubie-eweblinka.www.nie0lubie-seo-netu.pl (na tej subdomenie skrypt jest zainstalowany, ale E-WEBLINK go nie widzi) pokazuje: brak domeny w systemie.

Pytanie, mamy taki skrypt, który tworzy dziesiątki tysięcy subdomen przed .www. oczywiście system jest wpięty wszędzie, dlaczego e-weblink go nie widzi?

Na kiego grzyba przypisywać na sztywno skrypt do domeny i nie uwzględniać tego co przed nią?

Proszę o odpowiedź tylko pełnym zdaniem.

I drugie pytanie, domeny zostają zabanowane bo np. nie znalazło linka na 1 podstronie i co kto sprawdza te bany?

Proszę o pełnowartościową odpowiedź Administratora systemy E-weblink.com

gzzz

automatycznie mamy subdomeny www.nie-lubie-eweblinka.www.nie0lubie-seo-netu.pl (na tej subdomenie skrypt jest zainstalowany, ale E-WEBLINK go nie widzi) pokazuje: brak domeny w systemie

To dodaj tą domenę do systemu osobno i bedzie zainstalowany

Pytanie, mamy taki skrypt, który tworzy dziesiątki tysięcy subdomen przed .www. oczywiście system jest wpięty wszędzie, dlaczego e-weblink go nie widzi?

Każdą domenę dodajesz osobno do systemu

Na kiego grzyba przypisywać na sztywno skrypt do domeny i nie uwzględniać tego co przed nią?

ten skrypt taka ma, ten system tak ma , ustalone zasady są od początku tego systemu dzięki temu ma taką pozycje na rynku.

I drugie pytanie, domeny zostają zabanowane bo np. nie znalazło linka na 1 podstronie i co kto sprawdza te bany?

Domeny zostają wy autoryzowane a nie banowane, banowane są konta jeżeli ktoś faktycznie z premedytacją oszukał system

Ewentualnie wyszczegolnic wszystkie za i rpzeciw ?

Jeżęli nie wiesz o co chodzi i jak robic strony przez SWL nie kozystaj znich bo zobisz wiekszą krzywę jak porzytek, min wiedzy musisz miec a tak telegraficznie nikt ci nie wytłumaczy

Arek ja mam do ciebie prywatne pytanie. Co demonstrujesz czegewarą w avatarze? Nie zebym sie czepial ale ogladalem ostatnio o nim interesujacy program. I zastanawia mnie co ludz kreci w noszeniu go na koszulkach bluzach etc.

Skoro prywatnie, to po co zadajesz je publicznie? Już kiedyś o tym pisałem, poszukaj. Zresztą, ludzie mają różne avartary i czy to coś musi znaczyć?

Xann, nie chcę się kłócić - ot, wyraziłem swoją subiektywną opinię. Co z nią zrobisz, to już Twoja sprawa :)

To dodaj tą domenę do systemu osobno i bedzie zainstalowany

Każdą domenę dodajesz osobno do systemu

ten skrypt taka ma, ten system tak ma, ustalone zasady są od początku tego systemu dzięki temu ma taką pozycje na rynku.

Skrypt ma 23000 (słownie: dwadzieścia trzy tysiące) subdomen, wszystkie zaindeksowane w Google.

Rozumiem, że system jest tak skonstruowany, że każdą z tych 23 tysięcy subdomen muszę dodać do systemu i każdą z nich zweryfikować. A później system będzie automatycznie sprawdzał czy na każdej z tych 23 tysięcy subdomen wyświetlają się linki. Zamierzam dodać kilkanaście takich stron, co razem da około 400.000 subdomen, które system musi sprawdzić.

Jeśli dobrze Cię zrozumiałem mój drogi Towarzyszu, dzięki takiej budowanie systemu, system ma taką pozycję na rynku.

gzzz

Towarzyszu mój Ty drogi.

Zgodnie z postem:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry321746

i

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry325656

Limit na jedno konto to 500 subdomen, w jaki sposób wyobrażasz sobie dodanie 400.000 subdomen na 1 konto?

Zanim napiszesz odpowiedź głęboko się zastanów, pamiętaj że system żyje dzięki użytkownikom z forum.optymalizacja.com i oczy całego forum są zwrócone w Twoją stronę.

gzzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności