Skocz do zawartości

e-weblink.com

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zastanówmy się więc Towarzyszu, prosta matematyka.

Subdomen: 400.000 (słownie czterysta tysięcy)

Limit na konto: 500 (słownie pięćset)

Liczba kont: 400.000 podzielić na 500 = 800 (słownie osiemset)

Aby założyć konto trzeba zweryfikować mailem dane.

Więc potrzebujemy 800 kont e-mailowych.

Towarzyszu zgadza się?

I to się nazywa system automatycznej wymiany linków, gdzie trzeba zakładać ręcznie setki kont, żeby dodać stronę?

gzzz

Mich@ł nie obawiaj sie banów bo bot nie banuje tylko ewentualnie wyautoryzowuje strony i wciaga na liste do recznego banowania jeżeli jest faktycznie przegięcie, nikt nie dotanie bana za to ze na jakieś tam podstronie nie było systemu ale dostanie bana na konto jeżeli z premedytajca oszukał system

Charls tak

idolw tu jest problem nie znamy ASP jeżęli ktoś pomoże to bardzo chętnie to zrobimy

Marketing internetowy dla firm

Charls, a w czym problem założyć 800 kont email? 99% hostingów oferuje no limit ilości kont email :)

Dobra to ja się zabieram do wrzucania pliku robots :) Jeszcze około 200 plików przede mna do wrzucenia ;)

Dobrze że bot nie banuje z uwagi na to że poleciala by znaczna część mojego konta przez jedna podstrone wikipedii ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Więc potrzebujemy 800 kont e-mailowych.

I to się nazywa system automatycznej wymiany linków, gdzie trzeba zakładać ręcznie setki kont, żeby dodać stronę?

Sory cię bardzo jak nie umiesz założyć sobie konta co ci odbierze 800 maili w jednej domenie @xxxx.xx to nie wiem po co sie burzysz.

Po drugie jak przepustowość jest polskich drug to każdy wie i to tylko dlatego ze nie ma limitów na auta jeżdżące po droga.

Dlatego żeby w ewebie nie było korków sa nałożone pewne ograniczenia, które tylko usprawniaj działanie sytemu i 99 % użytkowników jest zadowolonych z tego.

czy mozecie zrobic skrypt kliencki dla stron w asp .net?

Chyba jest bardzo mało stron w technologii asp .net które można dodać do systemu wymiany linków :)

Bo przy kilkudziesięciu tysięcach punktów jakie mozna by było uzyskać z posiadanych stron już by sie oplacało dać komuś zarobić albo samemu przetłumaczyć te "pare" linijek z PHP na ASP. Więc chyba nikt na ASp nie robi spamów ?

I nie jestem pewien czy to jest zgodne z regulaminem taki alternatywny klient nie przyklepany przez Xann-a

Bo przy kilkudziesięciu tysięcach punktów jakie mozna by było uzyskać z posiadanych stron już by sie oplacało dać komuś zarobić albo samemu przetłumaczyć te "pare" linijek z PHP na ASP. Więc chyba nikt na ASp nie robi spamów ?

ja robie i stad pytam.

nie oplaca to sie robic w PHP :)

polish suicide flew 48 successful missions

Zastanówmy się więc Towarzyszu, prosta matematyka.

Subdomen: 400.000 (słownie czterysta tysięcy)

Limit na konto: 500 (słownie pięćset)

Liczba kont: 400.000 podzielić na 500 = 800 (słownie osiemset)

ciach

mysle, ze zamiast sie rzucac, dogadałbys sie i by to właściciel z automatu dodał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności